trustpilot

Zwangerschapsjurken: jurkjes als je zwanger bent

zwangerschapsjurken

Zwangerschapsjurken zijn superfijn om te dragen als je in verwachting bent. Zwangerschapsjurkjes zijn comfortabel en laten je buik op een mooie manier zien. Zeker wanneer je op zoek bent naar een jurk voor een belangrijke of bijzondere gelegenheid, is een zwangerschapsjurk de perfecte oplossing. Waar zou je echt op moeten letten als je zwangerschapsjurken online wilt kopen? Lees onder aan de pagina alle belangrijke tips of bekijk meteen de collectie!

                        zwangerschapsjurkenzwangerschapsjurk

Advies voor de beste zwangerschapsjurk 

1. Kies altijd zwangerschapsjurken met elastische naden of als het even kan voor naadloos. Je zwangerschapsjurk striemt zo zeker niet. 

2. Kies heldere tonen voor je zwangerschapsjurk. Over het algemeen zie je wat bleker tijdens de zwangerschap. Fellere kleuren en kleurrijke prints zorgen voor een frisse teint. 

3. Kies natuurlijke materialen als zijde of katoen boven synthetische stoffen die kunnen knellen of je doen zweten. Zeker omdat je tijdens je zwangerschap last kunt hebben van jeuk, is het fijn om zachte materialen te dragen. 

4. Koop je perfecte zwangerschapsjurk in je eigen maat. Zwangerschapskledij wordt namelijk ontwikkeld met het oog op de ontwikkeling van jouw lichaam. Het is daarom niet nodig om een maat groter te kopen als je buiten de buik, billen en borsten niet veel bent aangekomen. 


Zo, nu je voldoende tips hebt om jouw droomjurk tijdens de zwangerschap aan te schaffen, is het tijd om te shoppen. Bekijk direct de collectie zwangerschapsjurken online. Of kies meteen voor het merk Queen Mum. Fijne zwangerschap!  

zwangerschapsjurken