trustpilot

zaterdagavondjurk

Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge maken de zaterdagavond humoristisch en gezellig. In een nieuw televisieprogramma, Zaterdagavondjurk genaamd, gaan zij de kijkers van RTL4 entertainen. Het wordt brutaal, afwisselend en ontroerend, aldus het persbericht van RTL4. Er zal bij Zaterdagavondjurk ruimte zijn voor interviews, liedjes en sketches. En de welbekende typetjes van het humoristische duo mogen ook niet ontbreken. 

Zaterdagavondjurk en gasten
Elke uitzending van het programma krijgt ook een hoofdgast. Dat zal vast een bekende Nederlander zijn. Die gaat zich mengen in alle sketches die Jeroen en Dennis in petto hebben. Dat dit hilarische televisie zal gaan opleveren, staat wel vast. De opnames van het programma vinden as we speak plaats, ook publiek is hier van harte welkom. Het programma zal op tv zijn vanaf 12 april en het wordt geproduceerd door Talpa, het bedrijf van John de Mol. 

Zaterdagavondjurk: een vervolg op vele successen
Met Jurk hebben Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven al succes sinds 2010. Niet alleen zingen ze samen prachtige liedjes, ook in het programma Draadstaal vergaren ze een grote schare fans. De oorsprong van de naam Jurk ligt in een grappige, maar ook ontroerende en treurige oorzaak. De oma van Jeroen had afasie en verwees met het woord jurk naar allerlei soorten begrippen. 

Zaterdagavondjurk: op pad! 
Oke, Zaterdagavondjurk belooft een prachtig programma te worden. Maar denk jij bij een zaterdagavondjurk eerder aan een sexy partydress? Dan moet je in onze webshop zijn. Je vindt hier een keur aan jurkjes voor tal van uitgaansgelegenheden, van sexy tot casual of pittig vrouwelijk. Bij alle jurkjes die perfect geschikt zijn voor een avondje uit in het weekend, geldt dat je bij Dresses Only profiteert van uitstekende voorwaarden: