trustpilot

Werken bij Dresses Only

Allround meewerkstage webshop (32-40 uur)

Dressesonly.nl is voor de tweede helft van 2017 op zoek naar een allround ambitieuze stagiair(e) die gek is op mode en wil kennismaken met alle facetten van een groeiende online modeshop. Je bent beschikbaar voor een duur van minimaal 3 maanden, liefst meer.

Wat voor taken kun je bij Dresses Only verwachten? 

-       Allround operationele werkzaamheden

-       Voorbereiden en assisteren bij productfotografie

-       Het schrijven van leuke online teksten voor onze blog, social media etc.  

-       Onderhouden en updaten van de webwinkel in het softwaresysteem

-       Verzorgen van klantenservice (e-mail, chat en telefoon) 

Over de stage
De stage betreft een meeloopstage (met aanvangsperiode augustus/september 2017), waarin je kennis maakt met alle facetten van een online winkel. Dat betekent dat je minimaal 4 dagen per week als een volwaardig teamlid functioneert en dus assisteert bij de dagelijks voorkomende werkzaamheden en/of deze zelfstandig uitvoert. De overige tijd kun je volledig focussen op je onderzoek en/of opdrachten. Er is daarnaast veel ruimte om je eigen talenten en ideeën te ontplooien. Sterker nog, wij verwachten van je dat je ons voedt met frisse ideeën vanuit jouw eigen achtergrond en je eigen interesses gebruikt om veel te leren.

De kandidaat
Wij zoeken een jonge enthousiasteling met een passie voor fashion en lifestyle met een mode- of marketinggerelateerde opleiding op mbo+ of hbo-niveau. Online shoppen is helemaal jouw ding en je weet wat er op het internet te vinden is. Tijdens een stage wil je je graag breed oriënteren en werken in een klein team waarin je zelf echt verantwoordelijkheden krijgt en dus ontzettend veel kan leren. Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent minimaal vier dagen per week beschikbaar. Ben je goed in tekstschrijven en heb je enige ervaring met grafische vormgeving of PhotoShop, dan is dat een pre.

Over Dresses Only
Dresses Only is een online fashionshop gespecialiseerd in jurkjes voor dames. In eigen huis worden alle processen uitgevoerd, van inkoop, logistiek, fotografie, content, webdesign, internetmarketing, pr, sales, customer care tot distributie. We zijn een relatief kleine speler, maar hebben grote ambities. Ons eigen jurkenmerk SRNDPTY speelt daarin een belangrijke rol. We ontwikkelen en produceren deze geheel in eigen land en inmiddels zijn de jurken niet meer alleen via onze webshop, maar ook via winkels in heel Nederland te koop. Ons team bestaat uit allemaal jonge en ambitieuze vrouwen. De organisatie is plat en laagdrempelig. We houden van Brabantse gezelligheid, maar ook van hard werken. 

Solliciteren
Is deze stagefunctie jou op het lijf geschreven en past onze cultuur bij wat jij zoekt? Stuur dan een motivatie en cv naar: jolanda@dressesonly.nl. Natuurlijk kan je ook met ons bellen (013-4687821) of mailen als je vragen hebt over de vacature.  Onze shop is gevestigd in Tilburg en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

www.dressesonly.nl

 

 


 

 

srndpty