trustpilot

Webshop Dresses Only genomineerd Website van het Jaar
Tilburgse online fashion retailer strijdt tegen reuzen in categorie E-commerce

Damesmodewebshop Dresses Only is genomineerd voor de titel Website van het Jaar. Samen met 14 andere websites strijdt de e-tailer uit Tilburg om deze prestigieuze titel. De webshop van zussen Miriam en Jolanda Swaans is een opvallende naam in de lijst, die verder gedomineerd wordt door multinationals en grootwinkelbedrijven.

Verrast en vereerd
De eigenaars zijn verrast en vereerd met de nominatie. Jolanda: “We staan in een lijst met namen als Wehkamp, HEMA, Marktplaats, Ebay en Bol.com. Dat alleen al is fantastisch!”

Dresses Only is nog niet op de hoogte gesteld om welke redenen de shop exact is genomineerd. Belangrijkste beoordelingscriteria voor de verkiezing zijn inhoud, navigatie en ontwerp. Miriam: “Ik kan me zo voorstellen dat het bovendien met onze eigenwijze aanpak, hoge servicegraad, unieke collectie en persoonlijke betrokkenheid te maken heeft. Met een compact team zetten we ons maximaal in om het online winkelen zo tastbaar, leuk en eenvoudig mogelijk te maken.  Dat doen we onder andere door onze brede online en offline support en het bieden van alternatieven in service. Je kan met ons bellen, chatten of mailen voor persoonlijk stylingadvies of vragen over de webshop en je bestelling. Daarnaast moet winkelen en afrekenen zo simpel mogelijk zijn. Onze realisatiepartner Flashpoint uit Tilburg zorgt ervoor dat de website veilig en technisch optimaal functioneert.”

Shoppen vanuit je luie stoel
“Daarnaast zorgen we voor een mooie verpakking van bestellingen, hebben we regelmatig leuke gifts en goodies en organiseren we speciale acties voor vaste klanten. Social media zetten we ook heel actief in. Als je winkelt bij Dresses Only, dan shop je vanuit je luie stoel bij je lievelingsboetiek waar je je thuis voelt, eerlijk advies krijgt en lekker kunt rondsnuffelen. We zetten vol in op shopbeleving in combinatie met de mooiste producten.”

Stemmen vanaf 19 september
Dresses Only is genomineerd in de categorie E-Commerce, samen met 14 andere bedrijven met een nationaal en zelfs internationaal karakter. Eerdere winnaars in deze categorie zijn Marktplaats en iBood. Van 19 september tot 28 oktober kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet in 22 categorieën op
www.websitevanhetjaar.nl. Wie stemt, maakt ook kans op mooie prijzen. Miriam: “Er wordt in onze categorie de beste website en de meest populaire website gekozen. Kijkend naar de concurrentie, is de kans dat we winnen misschien niet groot. Daarin moeten we realistisch zijn. Maar natuurlijk gaan we er voor! We hebben intussen een grote vaste klantenkring. We hopen erop dat al die duizenden vrouwen die een aankoop in onze shop hebben gedaan op ons gaan stemmen. Hoe dan ook is deze nominatie voor ons de bevestiging dat we op de goede weg zitten en een onderscheidend concept neerzetten. Het motiveert enorm en bevestigt maar weer eens dat je niet moet dromen, maar moet doen.”

Over Dresses Only
Webshop Dresses Only is opgericht in 2008, naar aanleiding van een praktisch probleem van oprichter Miriam Swaans. Telkens als zij online zocht naar trendy en betaalbare jurkjes, stoorde zij zich aan het versnipperde aanbod. Ze besloot zelf een webshop te ontwikkelen en de jurk hierin centraal te stellen. Merken als Modström, SuperTrash en Lipsy London zorgden ervoor dat fashionliefhebbers de shop snel wisten te vinden. Sinds de oprichting is de online winkel ontzettend hard gegroeid en kent deze een brede vaste klantenbase en duizenden fans en followers op social media. Dresses Only voert een kleine twintig merken, biedt keuze uit honderden jurkjes en tal van tools en accessoires die een outfit compleet maken.  


Organisatoren: Metrixlab en Emerce
De Website van het Jaar verkiezing is een initiatief van Metrixlab, marktleider in online consumentenonderzoek en Emerce, het crossmediale platform over online business, media en marketing.  

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Noot voor de redactie
Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviews: neem contact op met Miriam Swaans: 013-4687821 of miriam@dressesonly.nl. Voor het volledige overzicht van genomineerden: www.websitevanhetjaar.nl.