• Vóór 14 uur besteld: zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL
  • Nieuwsbriefkorting € 5
  • 0172 706015 of klantenservice@dressesonly.nl
trustpilot

Vanilla

Vanilla is een van de bekendste kledingmerken van Nederlandse bodem. Het merk heeft eigen winkels, maar is ook online verkrijgbaar bij webshop Dresses Only. Dresses Only verkoopt met name jurken van het merk Vanilla. De collectie is breed en actueel. Je shopt dus exact dezelfde stijlen in deze webshop als je vindt in de eigen winkels van Vanilla. Ook profiteer je van diverse voordelen. De kleding van Vanilla wordt gratis bezorgd, na bestelling op dezelfde werkdag verzonden en als je niet tevreden bent over je jurkje of kleding, mag je deze kosteloos retourneren


vanilla     vanilla     
vanilia online kopen
De stijl van Vanilla

Past de kleding van Vanilia bij jou? Zeker weten! Het merk heeft namelijk meerdere collecties die aansluiten op verschillende gebruiksmomenten. Vanilia is bijzonder vrouwelijk en de jurkjes zijn perfect geschikt voor een speciaal feestje. Vanilia Elements is zakelijk en modern en past dus bij uitstek bij de hedendaagse zakenvrouw. Het derde label VNL is ontspannen en comfortabel, lekker voor fijne relaxmomenten.

Kleding met topdesign en kwaliteit
Wat de kleding van Vanilla bijzonder maakt, is allereerst de exclusiviteit. De designers maken twaalf collecties per jaar, allemaal met gelimiteerde oplages. Dus geen massaproductie en duizenden mensen die in dezelfde kleding lopen, maar kleine collecties met unieke items. Deze kledingstukken worden bovendien met heel veel vakmanschap en oog voor goede arbeidsomstandigheden gemaakt. Vanilia besteedt de productie van haar kledingstukken niet uit aan fabrieken ver weg, maar kiest voor kwaliteit door grotendeels in Europa en in eigen fabrieken te produceren. Kleding is dus kwalitatief, trendy en ook nog eens verantwoord! 

Shop Vanilla kleding en jurkjes online
Zoek jij trendy kleding die verantwoord geproduceerd wordt en uitblinkt in design en kwaliteit? Dan mag je de kleding van Vanilla zeker niet missen! Bezoek nu de collectie van Vanilia in de online Dresses Only shop en bestel vandaag nog een jurkje dat volledig aansluit op jouw kledingsmaak!