trustpilot

jurken online kopen

  • Vóór 16 uur besteld:
    morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Advies nodig?
    Bel ons: 013 4687821

nieuwe collectie jurkjes

nieuwe jurkjes srndpty

Trinny & Susannah shapewear

Trinny & Susannah, het Britse stylingduo, is razend populair in Nederland. Dat heeft niet alleen te maken met hun stylingadviezen. Ook de Trinny & Susannah shapewear producten hebben vele fans. Deze corrigerende ondermode heeft namelijk de perfecte kenmerken waar elke vrouw naar op zoek is. De broekjes, jurkjes en tops zorgen voor een maatje minder en een stevigere look. Maar daarnaast is de Trinny & Susannah shapewear ook bijzonder comfortabel. Alle producten zijn naadloos, wat er voor zorgt dat je geen trekkend gevoel of striemen zult ervaren. En vrees niet, de onderjurkjes en onderbroeken kruipen zeker niet omhoog. Zie hier een keur van de producten.                                                            shapewear trinny susannah

Magic Shaping Tight
Deze corrigerende panty geeft een comfortabel gevoel en zorgt voor de juist correctie bij benen, taille, heupen en buik. Trinny & Susannah helpen je snel aan een mooiere taille en prachtige benen.  

All In One Body Smoother Black
Dit onderjurkje corrigeert op alle plaatsen waar je een beetje hulp nodig hebt. De taille wordt verstevigd, de billen gelift, de buik platgedrukt en vetrolletjes op de rug gecamoufleerd.  

High Waist Shortie Black
Een ideaal corrigerend broekje als je met name meer support wil bij de billen en de beuk. Perfect te dragen onder een jurkje of een broek.  

Shape & Tone Legging
Een heerlijk warme legging die ook nog eens heel fijn corrigeert. Geeft je slankere benen, een strakke taille en een platte buik. Slim idee van Trinny & Susannah!  

Ga nu naar de shop
Ook zo benieuwd naar de producten van Trinny & Susannah? Ga snel naar de shop voor alle corrigerende ondermode en shapewear uit de Trinny & Susannah collectie. Zeker weten dat je een product zult vinden waarmee je het beste uit jezelf haalt!