trustpilot

Strandjurkjes

strandjurkjes

Strandjurkjes

De wind door je haren, de zon op je hoofd, strandtas mee... Het is zomer en het is tijd voor strandjurkjes! Pak je tas, vergeet zeker niet je zonnebril en je favoriete badlaken. De wuivende palmen lonken, je strandbedje met parasol staat klaar. Ja, je bent echt niet aan het dromen, de vakantie gaat beginnen en je hoeft voorlopig even helemaal niets te doen. Wat een geweldig vooruitzicht. 

Wat draag je naar het strand?

Voordat je als een ware fashionista kunt flaneren over de boulevard of aanlokkelijk bij de aanlegsteiger kunt poedelen, is het handig om goed na te denken over je strandoutfit. Niet alleen om je ongewenste buikje te bedekken, maar ook om jezelf te beschermen tegen de kracht van de zon, is het dragen van beschermende kleding een goed idee. Een strandjurkje mag dus niet ontbreken in je vakantiekoffer. Ga je naar een jetset place, dan draag je vast iets anders dan op een lekker hippiestrand, maar het geluk is dat we strandlooks hebben in heel veel stijlen en prijsklassen. Voor elke beach een strandjurkje! 

Waar moet je op letten als je een strandjurkje koopt?

● Kies voor een ademende en natuurlijke stof zoals bijvoorbeeld katoen

● Kies voor een los en soepelvallende stof, zodat je strandjurkje niet plakt door de zonnebrand

● Door zonnige kleuren geeft je strandjurkje een extra mooie teint


strandjurkjes

Shop je strandjurkjes bij Dresses Only en profiteer van de fijne voordelen. Bestel nu en ontvang je strandjurkje morgen al. Past je strandjurk niet, dan mag je gratis retourneren.