trustpilot

Ik werk in een zakelijke omgeving waar veel zwart en grijs gedragen wordt. Hoe kan ik subtiel wel een fashion statement maken?

 zakelijke jurken  aaaaaaaaaaa

Ik werk in een zakelijke omgeving waar veel zwart en grijs gedragen wordt. Hoe kan ik subtiel wel een fashion statement maken? 

Dat ligt ten eerste een beetje aan de branche waarin je werkt, je collega’s en je functies. Binnen elk bedrijf worden andere outfits als acceptabel ervaren. Een zwart of grijs broek- of mantelpak is niet altijd leuk om te dragen. Een kwalitatief goede jurk met een zwart colbert is ook vrijwel altijd zakelijk genoeg. Kies voor een wat langere jurk met een luxe stof en een wat wijder uitlopende pasvorm. De jurk mag best een print hebben, zolang deze maar niet te zomers of kinderlijk oogt. Een verfijnde print geeft juist net die extra touch aan jouw outfit. Een effen jurk in een felle kleur zoals dieprood of blauw zorgen ervoor dat je autoriteit uitstraalt. Je kunt ook kiezen voor de combinatie van verschillende zachte (pastel-)kleuren zodat je een toegankelijke uitstraling krijgt. Is het helaas toch echt not done om een jurk te dragen? Kies dan voor een pak met een mooie gekleurde top van bijvoorbeeld zijde(look) of met mooie details zoals kraaltjes. Met mooie bijpassende pumps geef je je zakelijke outfit een fris en fashionable detail!

 

styliste jurken