trustpilot
ffffffffffffffff

 

Modedilemma's: wat staat mij wel en niet? 
Vraag jij je ook weleens af waarom een jurk er fantastisch uitziet op de hanger, maar jou helemaal niet staat? Of waarom je je zelfverzekerd voelt in de ene outfit en oncomfortabel in de andere? Het heeft allemaal te maken met je persoonlijke stijl, je figuur en de kleuren die je mooi staan. Gek genoeg is het best lastig om de vinger op de zeker plek te leggen en in het vervolg gerichter te shoppen.

 stijladvies

   

Stylingadvies: dit kom je over jezelf te weten!
Wat kan een echte eye openener zijn? Goed stylingadvies! Dresses Only helpt jou als vaste klant graag een handje om beter inzicht te krijgen in jouw eigen kledingstijl. Samen met Celine Rohrer, onze vaste styliste, organiseren we kleinschalige stylingsessies met groepjes vaste klanten. Per dagdeel kunnen maximaal zes personen deelnemen. Tijdens een 2,5 uur durende ontspannen sessie krijg je antwoord op vragen als:


-       Wat is mijn stijl?

-       Welke kleuren pasen bij mij?

-       Welke soort kledingstukken leggen de aandacht op de juiste plek?

-       Hoe kan ik verbergen wat ik minder mooi vind? 

 

In een ontspannen omgeving goed advies krijgen
Onder het genot van thee, koffie en lekkere zoetigheden, kun je alles vragen en op een ontspannen manier heel veel zinvol advies ontvangen. Zijn er jurkjes in de shop die je graag eens wilt proberen? Geef het van tevoren aan en je kunt zelf ondervinden of een bepaald kledingstuk jouw stijlpersoonlijkheid versterkt. Ook kun je voorafgaand aan de sessie specifieke vragen of problemen kenbaar maken. Celine doet haar best om deze tijdens de sessie aan bod te laten komen.


Stylingadvies is een service, geen verkooptruc 
Graag benadrukken we dat de stylingsessie niet is bedoeld om kleding te verkopen, het is geheel vrijblijvend en bedoeld als een service en bedankje voor jou als vaste klant! Om het extra gezellig te maken, mag je één vriendin meenemen. 


Mogen we je binnenkort verwelkomen op een van onze stylingsessies? Hopelijk tot snel! 

Het Dresses Only Team en styliste Celine Rohrer