trustpilot

Welke kleding kan ik dragen terwijl ik aan het afvallen ben?

kleding tijdens afvallen aaaaaaaaaaa

Ik heb momenteel maat L (maat 40-42). Ik ben blij met mijn vrouwelijke rondingen, maar wil toch wat afvallen rond mijn buik. Door middel van een proteïnedieet zou ik zo’n 8 kilo moeten gaan afvallen, maar wat moet ik nou dragen in de tussenfase? Of kan mijn oude kleding nog wel even mee?

Kleding heb je in veel verschillende vormen en materialen. Deze kunnen een hoop voor je doen, dus het is van belang hierop te letten in deze tussenfase. Oude kleding uit je garderobe die gemaakt is van een fijn stretchmateriaal kun je namelijk nog makkelijk even door blijven dragen. Deze stof vormt zich namelijk automatisch naar je lichaam. Daarnaast zit het natuurlijk heerlijk! En met mooi naadloos of corrigerend ondergoed hoef je echt niet bang te zijn voor lelijke lijntjes of vetrolletjes. Leuke jurkjes kun je met een mooie tailleriem gewoon door blijven dragen. Dat bloezende effect staat juist hartstikke leuk onder een blazer of jacket. Shirtjes of bloesjes  die eerst strak zaten kun je nu lekker oversized dragen. Helemaal hip! Ook leuk om bijvoorbeeld te laten bloezen in een mooie stretchrok. Spijkerbroeken is een wat lastiger verhaal. Probeer bijvoorbeeld twee budget stretchjeans te kopen. Simpel zwart en klassiek blauw is altijd goed. Er zijn genoeg winkels die voor niet veel meer dan 20 euro prima broeken aanbieden. Met een mooie oversized top is ook deze outfit helemaal af.
Zie je tijdens je afvalperiode je droomjurk? Koop die dan gewoon. Mocht hij je daarna iets te groot zijn geworden dan zijn er tegenwoordig genoeg goede coupeuses om jouw jurk weer precies passend te maken. Het zou natuurlijk eeuwig zonde zijn als je dat pareltje nergens meer kunt vinden wanneer je je ideale gewicht bereikt hebt!

styliste jurken