Ruilen & Retourneren

Is het item dat je hebt besteld toch niet helemaal naar wens? Dat kan natuurlijk altijd gebeuren! Bij Dressesonly heb je altijd de mogelijkheid om jouw bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket. Je kan jouw retour kosteloos terugbrengen in onze Showroom in Alphen aan den Rijn of aanmelden via ons portaal waarbij je 5 euro voor jouw retourlabel betaalt.

Heb je bij een online platform besteld? Meld jouw retour dan niet aan via ons portaal, maar via het platform (zoals To-be-dressed en bol.com) zelf. Zo voorkom je dat je 5 euro retourkosten betaalt! 

Retour aanmelden via ons portaal

Stap 1
Vul jouw postcode en ordernummer (bijvoorbeeld: DO0010010920) of track&trace nummer in.

Stap 2
Je ziet hier een overzicht van jouw bestelling, geef aan welk item je wilt retourneren en de reden van jouw retour.

Stap 3
Deze stap spreekt voor zich, je ontvangt jouw geld terug zodra de retour bij ons is verwerkt.

Stap 4
Het dichtstbijzijnde afleverpunt wordt getoond en ook zie je dat er 5 euro retourkosten in rekening worden gebracht. Deze kosten worden verrekend met jouw retourbedrag. 

Wil je een bestelling buiten Nederland terugsturen, dan gelden de volgende tarieven:

• € 7,50 België
• € 9,50 Duitsland
• € 12,50 Luxemburg en Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar)
• € 16,00 Frankrijk (incl. Corsica en Monaco, excl Andorra)

Stap 5
Vul je telefoonnummer in en bevestig jouw retour. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een retourlabel in je mailbox! Print deze uit & plak deze op de doos en breng jouw retour naar het dichtstbijzijnde afleverpunt. Bewaar het bewijs van afgifte goed, zodat jouw retourpakket altijd te traceren is. 

Indien je geen gebruikt maakt van het retourlabel betaal je de gebruikelijke kosten van €7,25 bij het PostNL punt zelf.

Algemene retour voorwaarden

  • Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen
  • Vergeet jouw retour niet aan te melden via ons portaal
  • Met hoge uitzondering kan een retour ook later 14 dagen worden teruggestuurd, je ontvangt dan geen geld terug maar een tegoedbon. 
  • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retourzending voor eigen rekening
  • Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd op kosten van de klant.
  • Accessoires (trinny&susannah en magic bodyfashion) mogen in verband met hygiëne niet geruild of geretourneerd worden.

Terugbetaling

Het verwerken van een retourzending duurt maximaal 14 dagen. Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct door ons (via Mollie) teruggestort op je (bank)rekening of creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van je bestelling. Houd er rekening mee dat wanneer je hebt betaald met een creditcard de bijschrijving wellicht pas zichtbaar is op je eerstvolgende overzicht. 

Ruilen

Wil je een artikel ruilen? Dan raden we je aan de juiste maat op onze website opnieuw te bestellen. Bij bestellingen op werkdagen voor 14:00 uur wordt het dezelfde werkdag nog verstuurd!