trustpilot

Dit zijn onze powervrouwen!

jolanda powervrouw   

 

 

KATE MIDDLETON 
Om te beginnen is Kate een ontzettend mooie vrouw met een prachtige uitstraling en een onberispelijke smaak als het gaat om mode. Maar ik heb om een andere reden veel respect voor haar. Op het eerste gezicht lijkt een relatie met een prins misschien op een sprookje, maar ik denk dat er maar weinig vrouwen zouden zijn die uiteindelijk zouden kiezen voor een relatie met een bekend persoon zoals William. Zij heeft gekozen voor de liefde en accepteert alle beperkingen die daarbij horen. Weinig tot geen privacy, een leven in de spotlights en veel van je eigen dromen opgeven om bij die ander te kunnen zijn. Ondanks al die bezwaren heeft zij er toch voor gekozen en dat bewijst voor mij dat Kate een vrouw is die precies weet wat ze wil en daar ook helemaal voor gaat! 

POWERTIP
Zorg er altijd voor dat je er verzorgd uitziet. Wat je van binnen voelt, straal je uit, maar het geldt ook andersom! 

 

   
 miriam powervrouw 


NEELIE KROES 
Ze is al over de zeventig, maar ze als Eurocommissaris is een van de machtigste vrouwen in Europa. Dat is niet wat Neelie Kroes tot mijn powervrouw maakt, overigens. Ik bewonder haar omdat ze ondanks haar leeftijd heel erg up to date is over wat er speelt in de wereld en vrouwen aanspoort om het beste uit zichzelf te halen. Ze doet dat niet op een feministische manier of vanuit het idee dat vrouwen minder kansen krijgen, maar levert zelf het beste bewijs dat je gewoon keihard moet werken om de top te halen. En in tegenstelling tot veel topvrouwen, is Neelie Kroes ook nog eens op en top vrouwelijk. Ze ziet er altijd fashion forward uit en slaagt erin om zich voor haar leeftijd zeer goed te kleden. Kortom, deze vrouw heeft wat mij betreft alle eigenschappen van een powervrouw. Kracht, vrouwelijkheid en intelligentie! 


POWERTIP
Doe waar je goed in bent, doe er alles aan om er nog beter in te worden en je wordt vanzelf gelukkig!    

   
 domenique powervrouw 

DIANE VON FURSTENBERG 
Mijn powervrouw is Diane von Furstenberg. In 1973 breekt ze door wanneer ze de welbekende wikkeljurk lanceert. Dit wordt een doorslaand succes. Niet lang daarna ontwerpt ze een interieurlijn, cosmeticalijn,  krijgt ze een eigen tv programma, schrijft ze boeken en schrijft ze voor magazines. Naast haar zakenleven bouwt ze ook aan haar privéleven en krijgt tijdens haar huwelijk twee kinderen.  Diane is een top zakenvrouw en huismoeder, in een woord een wereldvrouw dus! Ik benijd Diane von Furstenberg om haar fantastische feeling wat betreft de wensen van een vrouw. De modellen die ze ontwerpt zijn comfy en vrouwelijk en ze voegt er een flinke dosis power aan toe door haar kenmerkende grafische prints. Als je een DVF jurk draagt, kom je hoe dan ook gekleed voor de dag.  Ondanks haar succes en bomvolle agenda, steekt Diane energie in meerdere goede doelen en de ontwikkeling van vrouwen als het gaat om werkomstandigheden, rechten en welzijn. Mede hierdoor heeft ze een voorbeeldfunctie voor mij en voor zoveel andere vrouwen. Ik ben van mening dat je altijd je hart moet volgen en moet blijven investeren in je passie, ondanks dat je gezin altijd op de eerste plaats komt. Wanneer je dan ook nog iets blijvends kan toevoegen aan de maatschappij is wat mij betreft je levensdoel behaald. 


POWERTIP
Blijf altijd investeren in jezelf, je passie en de belangrijke mensen om je heen waar je energie van krijgt en durf soms risico’s te nemen in je leven. Als het gaat om fashion: draag waar je je fijn in voelt zodat je zelfverzekerd en puur in het leven staat. 

   
 inge powervrouw 


PRINSES MAXIMA 

Moeder, echtgenote en koningin in spe. In zeer korte tijd maakte zij zich onze taal en gewoontes eigen.  Haar entree bij het  Nederlandse Koningshuis was alles behalve een sprookje door alle negatieve berichtgeving rondom haar vader. Toch lukte het Maxima om in een korte tijd het Nederlandse volk voor zich te winnen en een prominente rol binnen de Nederlandse samenleving te verwerven. Dat maakt Maxima mijn powervoruw! Daarnaast vind ik Maxima een echte fashionista. Op haar eerste Koninginnedag liet zij zien dat ook de toekomstige koningin modieus kan zijn door in blazer van een PTT posttas te verschijnen. Ze heeft oog voor detail en ziet er altijd op en top vrouwelijk uit.

POWERTIP
Houd je doel voor ogen en laat je door niemand van de wijs brengen. Ga uit van je eigen kunnen. Go for it!

   
 joan powervrouw 

 

OLCAY GULSEN 
Van een moeilijke jeugd met een minimum inkomen tot een zelfverzekerde selfmade miljonaires. Olcay Gulsen heeft het geflikt! Op haar eenentwintigste startte ze haar eerste bedrijf en in 2009 nam ze het kledingmerk SuperTrash over, inmiddels is dit fashionlabel wereldwijd bekend. Ze laat zich door niets of niemand tegenhouden en heeft met haar eigenwijsheid en kracht  een positie in de Nederlandse modeindustrie verworven, waar velen alleen maar over kunnen dromen. Ze verdient het, want ze werkt er elke dag keihard voor en is altijd bezig met het verbeteren en vernieuwen van haar merk. Wat ik bewonder in Olcay is haar wilskracht en doorzettingsvermogen, daarom is zij mijn powervrouw. 

POWERTIP
No road is too far, no dream is too big & follow your fantasy! 

   
 marie-claire powervrouw 

 

LAUREN CONRAD 
Mijn powervrouw is Lauren Conrad, bekend van de MTV-serie The Hills. Deze vrouw heeft ontzettend veel talent, niet alleen op het gebied van mode en styling. Ze is voor mij een voorbeeld omdat ze altijd voor de volle 100 procent voor iets gaat en haar eigen weg bewandelt.  Zo heeft ze drie kledingcollecties uitgebracht en verschillende boeken geschreven. Eentje wordt verfilmd en ook hierbij is Lauren nauw betrokken.  Ze houdt de regie in eigen hand, iets wat ik ook altijd nastreef als ik een uitdaging aanga.  Verder vind ik Lauren inspirerend omdat ze op een leuke manier haar stylingtips en –ideen deelt op haar blog en hiermee andere vrouwen op weg helpt. 

POWERTIP
Blijf altijd dicht bij jezelf en laat niet over je heen lopen. Wanneer je jezelf van binnen goed voelt, straal je dat van buiten uit!