trustpilot

Positiejurken

positiejurken

Positiejurken zijn heerlijk om te dragen als je zwanger bent. Ze zijn comfortabel en laten je buik op prachtige wijze zien. En zeker als je voor een belangrijke of bijzondere gelegenheid een jurk zoekt als je zwanger bent, is een positiejurk de perfecte oplossing. Waar moet je op letten als je positiejurken online wilt kopen? Lees onder aan de pagina alle belangrijke tips of bekijk meteen de collectie!

                        positiejurkenpositiejurken

Tips voor de perfecte positiejurk

1. Kies een positiejurk met elastische naden en kies zelfs zo veel mogelijk voor naadloos. Dit voorkomt dat je positiejurkje gaat schuren of striemen. 

2. Kies sprekende kleuren voor je positiejurk. Over het algemeen zie je wat bleker tijdens de zwangerschap. Heldere kleuren en kleurrijke prints zorgen voor een frisse teint. 

3. Verkies natuurlijke materialen zoals zijde of katoen boven synthetische stoffen die kunnen knellen of je doen zweten. Zeker omdat je tijdens je zwangerschap last kunt hebben van jeuk, is het fijn om zachte materialen te dragen. 

4. Koop je ideale positiejurk in je eigen maat. Positiekleding wordt namelijk ontwikkeld met het oog op de ontwikkeling van jouw lichaam. Het is daarom niet nodig om een maat groter te kopen als je buiten de buik, billen en borsten niet veel bent aangekomen. 


Zo, nu je voldoende tips hebt om je perfecte positiejurkje aan te schaffen, is het tijd om te shoppen. Bekijk direct de collectie positiejurken online. Of kies meteen uit onze merken Fragile en Queen Mum. Fijne zwangerschap!  

positiejurkjes