trustpilot

mode agenturen


Mode agenturen dames
 

Wanneer u zoekt naar mode agenturen voor dames in Nederland, Amsterdam, Belgie of Brussel bent u bij SRNDPTY  aan het juiste adres. Wij zijn een fris en jong agentuur met oog voor mooie collecties en vernieuwend ondernemen. We helpen u als retailer graag bij flexibel en succesvol ondernemen. Hier leest u precies hoe wij dat doen! 

Om te beginnen staat SRNDPTY, het merk uit onze modeagentuur centraal voor kwaliteit, uitstraling, goede marges en een uitstekende prijskwaliteitverhouding. De kleding van SRNDPTY wordt volledig in Nederland ontworpen en geproduceerd. We doen dus niet aan inkoop uit het buitenland of aan dropshipping. Het steeds monitoren en controleren van de eigen productie stelt ons in staat om fashionretailers te helpen bij flexibel ondernemen. Elke maand presenteren we namelijk een nieuwe collectie. Hiermee reizen onze vertegenwoordigers, maar u bent ook welkom in de showroom of kunt direct online bestellen. Alles bestelt u direct uit stock, zodat u al de volgende dag nieuwe collectie aan uw klanten kunt presenteren. Hou voor uzelf het risico beperkt en kies steeds voor kleine bestellingen. Na verkoop bestelt u eenvoudig weer bij, want er is continu nieuwe collectie. In tegenstelling tot grote kledingmerken hoeft u bij het kledingagentuur SRNDPTY niet voor te orderen, dus u zit nergens aan vast. 
  

Mode agenturen gericht op kwaliteit en flexibiliteit 

Alle mode agenturen hebben eigen onderscheidende elementen. De focus van het modelabel en agentschap van SRNDPTY ligt op het gebied van kwaliteit en flexibiliteit. Alle stoffen, fournituren en grondstoffen van de damescollectie zijn afkomstig uit Europa. Veelal uit Italie zelfs, waar we samenwerken met toonaangevende leveranciers die ook leveren aan de grote designermerken. Omdat SRNDPTY kiest voor het beste, is kwaliteit gegarandeerd en gaat de maandelijks wisselende collectie als vanzelfsprekend op in al uw voorordercollecties. Kwaliteit is ook terug te zien in de pasvorm. Als mode agentuur hechten wij veel waarde aan consistentie, dus een jurkje, blouse of blazer moet elk seizoen hetzelfde zijn qua pasvorm. Daarbij houden wij rekening met de lengte en rondingen van de Hollandse vrouw. 

Wellicht is het verwarrend dat u op de website van Dresses Only bent en u leest over het merk SRNDPTY. We leggen het u graag uit. In 2011 is Dresses Only begonnen met het ontwikkelen van eigen collecties onder de naam SRNDPTY. Retailers waren nieuwsgierig en belden op met de vraag of wij wisten welk agentschap of agentuur dit merk vertegenwoordigde. Voor de eigenaressen een reden om voor het merk ook een zelfstandige mode agentuur op te zetten, gericht op de betere damesmodezaken in Nederland en Belgie. Met succes! Inmiddels heeft SRNDPTY ruim 100 verkooppunten en aangesloten resellers in Nederland. Omdat we van oorsprong zelf retailer zijn en dus niet alleen een agency zijn, weten we wat belangrijk Steeds een goede kwaliteit en consistente pasvorm bieden, eerlijke prijzen hanteren, grote omloopsnelheden realiseren en inkopen op momenten dat het echt nodig is. Inmiddels bestaat ons assortiment allang niet meer alleen uit jurkjes. Blazers, blouses, tops, shirts en accessoires maken vast onderdeel uit van de thematische maandelijkse collectieopbouw.

  

           Dit biedt ons agentuur aan u als retailer of inkoper     
           - U koopt online in, in de showroom of wanneer we u bezoeken 
           - U mag rekenen op deskundig advies en de beste support 
           - De stijl en uitstraling van SRNDPTY sluit aan bij reguliere merken
           - Onze pasvormen en stofkwaliteiten zijn subliem 
           - Er zijn geen minimumorders, ook niet voor bijbestellingen
           - Maandelijks een nieuwe collectiethema incl. packshots en lookbook
           - We garanderen u een uitstekende marges
           - Per stad/regio werken we met selectieve distributie, dus ons merk
             ligt niet op elke hoek van de straat 
           - Wij hechten waarde aan duurzaamheid en produceren volledig in NL

mode agenturen

 jurken groothandel

Agentschap SRNDPTY: samen investeren in succes 

In zowel Belgie als Nederland zijn er ongekend veel agenturen met mooie collecties. Of u nu in Brussel of Amsterdam naar een agent van modemerken zoekt, u zult ongetwijfeld slagen. Maar zoekt u meer dan een agentschap? Een leverancier die zich als partner opstelt en u helpt bij het succesvol runnen van uw modebedrijf en niet alleen bezig is met het schrijven van orders en het noteren op een orderblok? Dan gaan wij graag het gesprek met u aan. Bij SRNDPTY staan omzet en winst in dienst van wederzijds succes en niet omgedraaid! Wij zien onzelf niet als een handelsorganisatie die enkel gericht is op omzet. Het is juist ons doel om het nieuwe retailen te omarmen en samen te werken aan succes door steeds bij te sturen en te anticiperen op de wensen en behoeften van de klant. Niet langer maanden vooruitdenken, maar elke dag schakelen om te verrassen en succesvol te ondernemen.We kunnen niet langer een half jaar van tevoren inkopen, met de hoop dat wat we nu inkopen, maanden later past bij de behoefte van de klant. U heeft vast zelf ook uw winkel weleens vol gehad met winterkleding terwijl het nog 30 graden was en uw klant op zoek was naar zomerjurkjes? En optimale mismatch! Het zal u bij SRNDPTY niet gebeuren, dat beloven wij u. 

mode agenturen brabant   mode agenturen  mode agenturen brabant


Wilt u meer weten over het concept van onze mode agentuur of een persoonlijke afspraak maken? Graag! Wij komen graag bij u langs, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Tilburg. Hier kunt u alle kledingstukken zelf zien, voelen en passen. Zelfs is het mogelijk om direct te bestellen en uw bestelling mee te nemen. Neem voor meer informatie contact op met 013-7620810 of mail naar wholesale@srndpty.nl. U kunt ook direct een account aanmaken en de collectie inzien. Op basis van de dekking in uw regio en het karakter van uw winkel/organisatie, zullen we beslissen of u toegang krijgt. 

groothandel kleding online