• Vóór 14 uur besteld: zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL
  • Nieuwsbriefkorting € 5
  • 0172 706015 of klantenservice@dressesonly.nl
Meer filters tonen

Magic Bodyfashion

De producten uit onze shapewearcollectie van Magic Bodyfashion zijn met de grootste zorg uitgezocht, getest en beoordeeld voordat we ze in onze shop hebben geplaatst. Elke top, slip of onderjurk heeft zijn eigen effectieve werking. Ervaar zelf dat corrigerende ondermode ook comfortabel kan zijn, duizenden tevreden vrouwen gingen je al voor. Je ziet er met de shapewear van  Magic Bodyfashion niet alleen geweldig uit, je voelt je ook goed. En dat is minstens zo belangrijk voor een goede uitstraling. 

per pagina
11 artikelen
per pagina
11 artikelen

Magic Bodyfashion

Effectieve shapewear zorgt ervoor dat je jurk of kleding perfect staat en dat je je buik, benen, billen of armen corrigeert. Wij hebben de juiste hulpmiddelen om dat te realiseren. Mooie hemdjes, maar ook corrigerende onderjurken en slimme shapewear basics. Met corrigerend ondergoed onderjurken en shapewear zet je je onzekerheden snel overboord. Een smalle taille, een platte buik, ronde billen, stevige armen en benen. Niets houdt een geslaagde dag of avond in een prachtige jurk of tuniek nog tegen. Bovendien zit het corrigerend ondergoed heerlijk comfortabel en is het onzichtbaar. Op zoek naar een specifiek merk? Kies dan voor de shapewearproducten van Magic Bodyfashion.

Shapewear: onzichtbaar slanker 

Afhankelijk van het lichaamsdeel dat je graag wilt shapen, zijn er verschillende producten te koop. Alle corrigerende ondermode die je vindt in onze shop is naadloos. Dat betekent dat ze onzichtbaar zijn en tegelijkertijd perfect zitten. Op de plaatsen waar je extra versteviging nodig hebt, is de ondermode versterkt door een dubbel zo stevig breisel en dus een supergoede corrigerende werking. Extra voordeel is dat het ook zorgt voor een goede houding. Met de fijne hemdjes, broekjes en jurkjes zul je zien dat je rechter gaat staan, geen last hebt van de rug of een minder goede houding. Mooi meegenomen toch? Tot slot is het zeker belangrijk te melden dat de shapewear in onze collectie ademt en dus niet gaat knellen of zweten. Je voelt je superzelfverzekerd door je mooie figuur, maar zult verder nauwelijks merken dat je shapend ondergoed draagt. 

Koop je shapewear nooit te klein

Een groot misverstand: wanneer je shapewear te klein koopt, zorgt het voor extra effect. Nee, niet waar en dus nooit doen. Shapewear moet niet knellen of oncomfortabel zitten. Dat betekent namelijk dat het te strak zit en niet optimaal kan werken. Dikke kans dat er juist ergens een rolletje of bobbeltje verschijnt en dat was precies wat je wilde voorkomen. Koop corrigerende underwear daarom altijd in de juiste confectiemaat. Een vrouw moet toch ook ademen, nietwaar? 

Wat wil je corrigeren? Vind in in onze shop diverse shapewearproducten die jou zekerder zullen laten voelen.