Lou & Max

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lou & Max Kleding


Bij Hippest Fashion zijn we blij met het merk Lou en Max in ons assortiment. Dit heeft alles te maken met de diverse, stijlvolle, maar zeker ook elegante designs van de kledingstukken. Zo vind je bij Hippest-Fashion niet alleen Lou en Max jurken, maar ook Lou en Max Blazers voor een meer formele bijeenkomst. Zo is er voor iedere vrouw en voor iedere gelegenheid wel Lou&Max kleding beschikbaar.

Lou en Max jurken


De jurken van Lou en Max kenmerken zich door de vrolijke prints zoals je dat bij Hippest-Fashion gewend bent. Van een mooie jurk met bloemenprint tot een gewaagde jurk met dierenprint. Ook zijn er verschillen te zien in de pasvormen van de jurken. Zo is de Lou en Max Katja een jurk met een overslag, waardoor het mogelijk is om een klein beetje een buikje te verbergen. Wil jij juist een wijduitlopende jurk? Dan is de Lou en Max Kelly wat je zoekt. Wil jij liever een een aangesloten jurk? Dan zijn de Lily jurken van Lou en Max geschikt voor jou.

 

Lou en Max blazers en broeken


Lou en Max is niet alleen een merk met vrolijke prints en kleuren. Voor de vrouw die zo nu en dan ook iets zakelijks aan moet trekken heeft Lou en Max de Blazer Fae en de Lou en Max Broek Jille. Deze blazers zijn elegant maar zakelijk en uitstekend met elkaar te combineren. Zoals je van Lou en Max gewend bent zijn de blazers en broeken van travelstof kwaliteit, waardoor je zeker weet dat deze het draagcomfort bieden waar je naar op zoek bent.