King Louie

Geen producten gevonden voor deze selectie.

King Louie jurk: voor de vintage liefhebber

King Louie is een Nederlands merk dat begonnen is in de jaren 80. De vintage geïnspireerde kleding kenmerkt zich door de goede pasvorm en vele kleurrijke- en bloemenprints. Het is ieder jaar weer een verrassing welke kleurencombinaties er in de nieuwe collectie te vinden zijn. Sowieso keren de favoriete King Louie modellen altijd terug, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Bijvoorbeeld de jurk King Louie Mona of Cecil, deze modellen zijn populaire retro jurkjes. Ook hecht King Louie steeds meer waarde aan maatschappelijk verantwoord produceren. Ze willen alleen samenwerken met fabrikanten die goede arbeidsomstandigheden voor hun werknemers kunnen garanderen. De afgelopen collecties is er zelfs een King Louie jurkje die gemaakt is van gerecyclede flessen!

Ontdek de fijne pasvorm van een King Louie jurkje

Het is natuurlijk het allerbelangrijkste dat jij je prettig voelt in de kleding die je draagt. King Louie vindt dat hun kleding voor iedere vrouw toegankelijk moet zijn. Dit is dan ook terug te zien in de stoffen die gebruikt worden. Een King Louie jurk groen in een jersey stof is onmisbaar in jouw garderobe. De stof is namelijk heerlijk zacht en licht en beweegt goed mee met jouw lichaam! Naast de soort stof zijn er ook verschillende soorten modellen van een King Louie jurk. Wat dacht je van overslagjurken? Hierin komen jouw vrouwelijke vormen goed tot zijn recht en verbergt het eventueel een buikje. Is een overslagjurk niet helemaal jouw ding? Probeer dan eens een King Louie maxi dress! De maxi jurk die wij dit seizoen in onze collectie hebben rekt mee en is wat ons betreft de ideale King Louie zomerjurk.

Alternatieven merken voor King Louie kleding

Is een King Louie jurkje toch niet helemaal jouw ding? Bij Dressesonly.nl hebben we een ruim aanbod in damesjurken, waardoor er voor ieder wat wils is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een:

Geisha jurk
Freequent jurk
Smashed Lemon jurk
K-design jurk

King Louie jurkje online bestellen

Heb je jouw favoriete jurk gevonden? Bestel het dan snel op Dressesonly.nl. Als je op werkdagen voor 14:00 uur besteld, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden! Dan kun je thuis, in alle rust en wanneer het jou uitkomt, jouw favoriete King Louie jurk passen. Heb je een vraag over de collectie? Stuur een mail naar [email protected] of bel naar 0171-706015.