• Vóór 14 uur besteld: zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL
  • Nieuwsbriefkorting € 5
  • 0172 706015 of klantenservice@dressesonly.nl

Juffrouw Jansen 

Het merk Juffrouw Jansen, bekend van de prachtige jurken, kent haar oorsprong in Amsterdam. Dit classy merk damesmode blinkt uit in jurkjes met zwart en wit, maar heeft zich ook meer divers ontwikkeld, waardoor de collecties nu kleurrijker zijn dan ooit. Heb je eenmaal Juffrouw Jansen gedragen, dan ben je verliefd op de pasvorm en de rijke materialen. Juffrouw Jansen doet niet aan trends, maar verrijkt jouw persoonlijke stijl waardoor je als vrouw kunt stralen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Juffrouw Jansen

Houd je van de classy, ingetogen, volwassen en vrouwelijke uitstraling van Juffrouw Jansen? Dan heb je ongetwijfeld al meerdere jurken of kledingstukken van dit Amsterdamse merk in je kast hangen. Niet verwonderlijk dat Juffrouw Jansen zoveel fans heeft. Het merk blinkt uit in sterke silhouetten, maar ook in krachtig kleurgebruik en het kiezen van de mooiste hoogwaardige materialen.

De jurkjes van Juffrouw Jansen

De jurken van Juffrouw Jansen zijn absoluut herkenbaar. Vaak zijn ze gemaakt van stevige stretchkwaliteiten, die het vrouwenlichaam op de juiste manier accentueren en oneffenheden verdoezelen. Tegelijkertijd zitten ze heerlijk, als een tweede huid welhaast... En fijn ook, je kunt alle jurken van Juffrouw Jansen gewoon zelf wassen. Door de prachtige designs kun je een jurk altijd jouw persoonlijke smaak meegeven. Door 'm te combineren met je favoriete accessoires en schoenen. Daarmee maak je een outfit in een paar stappen van casual naar chic of van work ready naar feestelijk. Zie, daar heb je het weer: nog een reden waarom Juffrouw Jansen zich tot ieders favoriete dameskledingmerk ontpopt!