Blutsgeschwister

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
 1. BlutsgeschwisterT-shirt Carmelita Tutti Frutti
  Vanaf € 20,00
 2. Blutsgeschwister Top Hot Knop Open Hearted Green
  Vanaf € 20,00
 3. Blutsgeschwister Jurk Ducktales Romance
  Vanaf € 30,00
 4. Blutsgeschwister T-shirt Carmelita Frutto Paradieso
  Vanaf € 20,00
 5. Blutsgeschwister T-shirt Flow Slow Honey Bloom
  Vanaf € 20,00
 6. Blutsgeschwister Top Feed the Birds Orange
  Vanaf € 20,00
 7. Blutsgeschwister Sokken Around the X-mas Tree 4 paar
  Vanaf € 25,00
 8. Blutsgeschwister Rok Green Pencil
  Vanaf € 25,00
 9. Blutsgeschwister Sokken Perfect
  Vanaf € 10,00
 10. Blutsgeschwister Sokken Walking on Stars
  Vanaf € 10,00
 11. Blutsgeschwister Sokken Frog feet
  Vanaf € 10,00
 12. Blutsgeschwister Sokken Masha
  Vanaf € 10,00
 13. Blutsgeschwister Sokken Classic
  Vanaf € 10,00
 14. Blutsgeschwister Sokken Red Retro
  Vanaf € 10,00
 15. Blutsgeschwister Sokken Russian
  Vanaf € 10,00
 16. Blutsgeschwister Sokken Sneaking
  Vanaf € 10,00
 17. Blutsgeschwister Jurk Heart Full of Hope Black
  Vanaf € 30,00
 18. Blutsgeschwister Rok Sack und Pack
  Vanaf € 25,00
 19. Blutsgeschwister Mondkapje Simply Blue 2-pack.
  Vanaf € 10,00
 20. Blutsgeschwister Mondkapje Simply Green 2-pack
  Vanaf € 10,00
 21. Blutsgeschwister Mondkapje Simply Yellow 2-pack
  Vanaf € 10,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina

Blutsgeschwister

Printjes, kleuren en vrouwelijk - dat zijn de sleutelwoorden die het merk Blutsgeschwister het beste omschrijven. Ook origineel, sprookjesachtig en magisch mogen niet ontbreken in dit rijtje. Met een jurk van dit label sta sta je gegarandeerd in het middelpunt en kan je er zeker van zijn dat je de aandacht krijgt die je verdient. Shop jouw favoriete Blutsgeschwister jurk online bij Dresses Only!

Blutsgeschwister is het mode label voor individualisten

Het jonge modelabel Blutsgeschwister werd in 2001 in Stuttgart opgericht door een kleine kring van mode-enthousiastelingen en visionairs. In 2009 volgde de verhuizing naar Berlijn. Vanaf het begin is het doel van de designers het creëren van mode voor individualisten met een moderne tijdsgeest die wordt gecombineerd met vintage elementen.

Blutsgeschwister zet trends

Door de combinatie van traditionele stijlen met moderne interpretatie van trends is Blutsgeschwister een ware trendsetter op het gebied van damesmode. De ontwerpers zijn pas tevreden als de jurken aanspreken, inspireren en confronteren. Deze ideeën worden weerspiegeld in de kleuren en patronen van de afzonderlijke delen. Zo heeft het merk bloemjurken, maar ook onderjurken. Bij Dresses Only vind je een groot assortiment aan Blutsgeschwister kleding in verschillende maten en kleuren.

Hoge kwaliteit en duurzame verwerking kenmerken de favoriete onderdelen

Blutsgeschwister gebruikt een logo van een kruis, een anker en een hart als logo. Oorspronkelijk uit de symbolen van de zeevaart symboliseren het individuele karakter van elke Blutsgeschwister-verzameling. Creativiteit combineert met het aardse en wordt iets heel bijzonders door het individu. De modeontwerpers uit Berlijn vertegenwoordigen deze claim ook in hun productie, medewerkers en leveranciers. Duurzaamheid, hoge kwaliteit en zorgvuldig gebruik van middelen zijn vanzelfsprekend. Uiteindelijk komt deze bewering tot uiting in de modestukken, waar de hoge kwaliteit leidt tot een lang leven en dus terug naar traditionele kleding.

Winkel Blutsgeschwister online bij Dressesonly!

Blutsgeschwister wil plezier maken met elke collectie en elk onderdeel. De klant moet de Blutsgeschwister-kleding dragen met een glimlach op haar lippen. Deze feel-good-factor is ook erg snel voor degenen die bloed broers en zussen hebben geproefd. Probeer het, je zult ook gaan glimlachen en een nieuwe favoriet hebben gevonden! Dressesonly is trots op deze vrolijke kleurrijke collectie dames kleding in de shop. Koop online, bestel snel en makkelijk je favoriete Blutsgeschwister jurk, of passend Blutsgeschwister vest. De leuke comfortabele vrouwelijke kleding in altijd vrolijke kleuren met retro invloeden en veel verschillende printjes kent al vele fans. Shop ook voordelig in ons Blutsgeschwister Sale aanbod. Op zoek naar bloemenprints ? Dan vind je jurken van Zilch of Smashed Lemon zeker ook leuk.