4Funkyflavours

Geen producten gevonden voor deze selectie.

4funkyflavours 

Ben je op zoek naar 4funkyflavours dames kleding? Dan ben je bij Dressesonly aan het juiste adres. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan 4 funky flavours jurken. Elk item is uniek en wij zijn verliefd op dit onwijs leuke modemerk. De oprichters achter het label streven ernaar dat alle kleding verantwoord en duurzaam geproduceerd worden. De kledingstukken van 4funkyflavours zijn een combinatie van een retro look met felle kleuren en hebben een heerlijke pasvorm.   

Duurzame 4funkyflavours jurk

Duurzaamheid vinden de dames achter 4funkyflavours onwijs belangrijk. Ze beschouwen zichzelf dan ook als een onderdeel van de samenleving en nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid uiterst serieus. Naast dat ze de natuur willen beschermen en behouden, staat werken onder de juiste arbeidsomstandigheden ook erg hoog in het vaandel. Bij de productie van een 4 funky flavours dames jurk bijvoorbeeld, controleren de dames of de leveranciers zich aan de gemaakte afspraken met hun werknemers houden. Er worden regelmatig sociale controles uitgevoerd om ervoor te zorgen dat er gewerkt wordt in een gezonde werkomgeving met een eerlijk beloningssysteem. 

Over het modelabel 4 funky flavours

De mensen achter het modemerk 4FunkyFlavours zijn allemaal verschillend. Ieder heeft zijn eigen persoonlijkheid, waarbij het team echt een mengelmoes is van verschillende karakters. Maar iedereen kan elkaar versterken en aanvullen. En dat zie je dan ook terugkomen in de diverse collectie van 4funky flavours. Elke collectie is weer kleurrijk, spannend en verrassend. De 4FunkyFlavours dames hebben allen een eigen creativiteit, door kleuren en stijlen met elkaar te mixen. De 4 funky flavours dameskleding is opvallend en charmant, met een tikkeltje sportiviteit. De laten zich inspireren door wat retro-invloeden, wat de collectie keer op keer uniek maakt.  

Alternatieve merken dan 4funkyflavours jurken

Kan je toch niet helemaal vinden waar je naar op zoek bent? Dat kan natuurlijk gebeuren. Gelukkig hebben wij in onze webshop nog veel meer vergelijkbare merken. Wat dacht je van een NAKD jurk bijvoorbeeld? Of een leuk item van Smashed Lemon, K design of Geisha. Je vindt het allemaal in onze webshop. 

4funkyflavours jurk online bestellen

Heb je jouw favoriete 4funkyflavours dames jurk of ander kledingstuk gevonden? Als je jouw order voor 14.00 uur plaatst, dan wordt het dezelfde werkdag nog gratis verzonden. Regelmatig vind je in onze webshop ook 4funkyflavours sale items, dat is lekker voordelig shoppen! Heb je toch nog een vraag over de 4 funky flavours collectie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 0172 - 706 015 of stuur een mail naar [email protected]