trustpilot

Kleding groothandel

 groothandel kleding

Kleding groothandel  

Kleding kopen bij onze kleding groothandel? 
Het vinden van de perfecte collectie kleding die past bij uw doelgroep, dat is de grootste uitdaging van elke modeprofessional. Zoekt u voor uw winkel kleding die de concurrent niet heeft en waarmee u uw klanten en bezoekers kunt verrassen? Elke maand opnieuw? In onze kleding groothandel vindt u een collectie fashion die uniek en afwisselend is. Bestaande uit jurkjes, jasjes, tops, broeken en jumpsuits bijvoorbeeld (in de maten 34 tot en met 46). Daar gaat u gegarandeerd hoge ogen mee gooien! Natuurlijk heeft u nog veel meer voordelen. Bij ons koopt u namelijk rechtstreeks uit voorraad. Niet voororderen, maar kleding kopen waarmee u inspeelt op de wens van de klant gedurende het seizoen. En u hoeft er niet eens de deur voor uit. Onze groothandel is namelijk online. U bestelt dus op de website en uw kleding wordt al dezelfde dag verzonden (op werkdagen). Een dag later hoeft u de mooiste fashion items alleen nog maar in uw winkel te hangen en het verkopen kan beginnen. Alles verkocht? De volgende keer vindt u weer nieuwe items in onze B2B-shop. Meld u nu aan en krijg direct toegang tot de online groothandel omgeving. Daar bekijkt en bestelt u alle looks van ons eigen label SRNDPTY. 
 

Contact 
Meer weten over onze dameskleding groothandel? U kunt direct contact opnemen met onze sales representatives via wholesale@srndpty.nl of 013-7620810. 

Kleding groothandel: goede marges, verfijnde kwaliteit


Misschien kent u Dresses Only al langer van naam. Op het gebied van jurken zijn wij een van de grootste online spelers. Toch waren we niet tevreden over onze collectie. De perfecte jurken en blazers vonden we bij geen enkel toonaangevend merk. Daarom besloten we zelf een collectie te gaan ontwikkelen. Inmiddels zijn deze items het meest populair in onze shop. Afwisseling en goede pasvorm zijn de belangrijkste sleutels naar succes. Dames komen terug om hun favoriete model weer in een andere print of een andere kleur te kopen. Door onze eigen nauwkeurige controle weten we zeker dat de kwaliteit altijd in orde is. De gehele productie vindt plaats in Nederland en daar zijn we trots op. Alles wat u shopt in onze kleding groothandel is dus in Nederland vervaardigd. Ons eigen merk doopten we SRNDPTY, een afgeleide van het woord serendipity.  

         Waarom kiezen voor SRNDPTY? 

    • - Alle kleding die u in de B2B-shop bestelt is direct leverbaar. Na bestellen heeft u het dus al de volgende werkdag in huis. 
    • - De collectie is uniek en is door ons in eigen beheer ontwikkeld. Deze kleding vindt u dus nergens anders, ook niet in een andere groothandel.  
    • - De gehele collectie is vrij in te kopen, dus zonder minimum volumes. Probeer het dus zonder risico! 
    • - De pasvorm van de kleding in onze groothandel is uitstekend en staat onder de strengste controle. 
    • - Niet onbelangrijk, wij garanderen u meer dan goede marges. Immers moeten de mooie kledingstukken uit onze groothandel ook commercieel interessant zijn.  
kleding groothandel

 groothandel kleding

Elke maand een nieuwe damescollectie voor uw winkel   

Het grote nadeel bij veel modemerken die op korte termijn leveren ofwel bekend staan onder de titel fast fashion, is dat ze met name losse stuks maken. Dus geen collecties zoals u wel gewend bent bij uw voorordermerken. SRNDPTY Kiest juist wel heel bewust voor collecties, waardoor u ook makkelijk een beeld kunt samenstellen. Wilt u SRNDPTY juist gebruiken als extra aanvulling op de collectie? Ook dat is mogelijk, want u kunt ook losse stuks kiezen die naadloos aansluiten op uw collecties en dus makkelijk te mixen en matchen zijn.  

Bezoek de showroom, bestel online of maak een afspraak in uw winkel 

We weten als geen ander dat u als retailer het druk heeft. Veel modecollecties inkopen, personeelsplanningen, ruime openingstijden, administratie. Juist daarom is het online bestellen van kleding in onze groothandelwebwinkel zo'n uitkomst. U hoeft er uw winkel niet voor uit. Vanzelfsprekend snappen we dat u de pasvorm en kwaliteit van onze jurken, vestjes, blouses, tops en blazers eerst een keer wilt ervaren. Kom de collectie in alle rust bekijken in onze showroom in Tilburg. Of maak een afspraak voor een bezoek aan uw winkel. We nemen de actuele collectie mee, zodat u direct een compleet beeld krijgt van wat we u te bieden hebben. Order direct en u ontvangt de collectie al de volgende dag. Bijbestellen? Dat is een kwestie van een mailtje sturen of een belletje plegen. Wij maken uw order in orde en de volgende dag kunt u wederom commercieel succes boeken met de fashion items die u van ons ontvangt.  

Nog meer achtergrondinformatie, de collectie bekijken en een account aanvragen? Bezoek dan direct onze online groothandel.  

 

kleding groothandel

             

kleding groothandel     groothandel kleding dames     groothandel kleding