trustpilot

Dresses Only Klantenpanel

dresses only klantenpanel

 

In welke kleur zoek jij al tijden een jurkje? Welk silhouet mis je nog in je garderobe? Wat vind je fijn aan bestellen bij Dresses Only en wat kan juist beter? Help ons om onze shop verder te verbeteren en meld je aan voor het Dresses Only Klantenpanel! Zo beinvloedt jij de toekomst van Dresses Only en creer je je eigen optimale shopbeleving!   
   

Wat houdt het in? 
Meedoen aan het Dresses Only Klantenpanel kost je weinig tijd. Maandelijks sturen we je een korte enquete met daarin vragen over verschillende onderwerpen. Ook kan het zijn dat we je uitnodigen voor een klantensessie. Deelname is altijd geheel vrijblijvend en dus niet verplicht! Natuurlijk vinden we het fijn als je elke maand tijd maakt om de vragenlijst in te vullen, maar een keer geen tijd? Kan gebeuren! 

Een streepje voor
Als deelnemer aan het Dresses Only Klantenpanel heb jij een streepje voor. Jij als klant zorgt er immers voor dat wij elke dag met veel plezier ons werk kunnen doen. Dus als het gaat om leuke acties, kortingen en aanbiedingen zullen we jou zeker niet vergeten. Wees niet bang voor spam, we zullen heel zorgvuldig met jouw loyaliteit omgaan.  

 

 

 

ggggggg

Voorbeeld vragenlijst

jurken dresses only klantenpanel