trustpilot

Jurken shoppen in Den Bosch

De meest gastvrije stad van het land, da's Den Bosch, zo blijkt uit onderzoek. Reden genoeg om 's-Hertogenbosch een keer te gaan bekijken. Maar waarom uren in het pashokje staan als er veel meer te beleven is? Shop je jurken gewoon online!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina
106 artikelen

Jurken Den Bosch

Een dagje shoppen in een gezellige stad die lekker overzichtelijk is bovendien, is voor niemand een straf. Zeker niet wanneer die stad veel te bieden heeft op het gebied van mode. Den Bosch is zo’n plaats en jurken kopen in Den Bosch staat dan ook borg voor een heerlijk dagje shoppen. 

Den Bosch: meest gastvrije stad van Nederland

In de periode van 2009 tot en met 2013 vond jaarlijks het onderzoek Meest Gastvrije Stad van Nederland plaats. In het eerste jaar ging Haarlem er met de titel vandoor, de jaren daarna werd Den Bosch viermaal op rij tot Meest Gastvrije Stad van Nederland verkozen. Dat merk je, wanneer je er een dagje rondloopt!

Markt, Schapenmarkt en Hinthamerstraat

Vanwege de ligging, is de Markt en de aangrenzend Schapenmarkt een goed oriëntatiepunt tijdens je dagje winkelen in Den Bosch. La Ligna en Clous Mode aan de Schapenmarkt zijn voorbeelden van modewinkels waar je een jurkje kunt kopen. Costes vind je aan de Markt en als je van kleding van Supertrash en Modstrom houdt, kun je die shoppen bij Scene in de Hinthamerstraat. 

Vughterstraat

Ook de Vughterstraat komt uit op de Markt. Hier vind je diverse bijzondere modewinkels en boetiekjes. Bij Depeche Donna shop je jurkjes van labels zoals 0039 Italy, Day en L’Autre Chose. Fair Women heeft onder andere Pinko en Malene Birger in haar winkel en ook bij Faam moet je zeker even naar binnen gaan. Zoek je tweedehands mode van exclusieve merken? Dan is La Garderobe ‘the place to be’. 

Achter 't Stadhuis

Achter ’t Stadhuis is niet alleen een straatnaam, het zet je ook op het spoor van een winkelgebied. Straatjes zoals de Verwerstraat en de Snellestraat, maken hier onderdeel van uit. Addy van den Krommenacker heeft hier zijn winkel en bij Outfit by Ninke kun je jurkjes van Max Mara en Paul Smith kopen. Een zeer exclusieve en trendsettende modezaak is Cobra aan Klein Lombardije. Hier kun je terecht voor labels zoals A.F.Vandevorst, Lanvin, Kiss & Tell en Kenzo.

Het Bossche kwartier

Het Bossche Kwartier betreft het winkelgebied rondom het Fonteinplein. Bij Ravage in de Snellestraat vind je, tijdens je missie jurken te kopen in Den Bosch, onder andere Rundholz, Hebbeding en 10Days. Al zigzaggende door de pittoreske straatjes, kom je nog veel meer boetiekjes tegen waar je je slag kunt slaan. Wil je veel mode onder een dak? Dan moet je in de Kerkstraat Piet Zoomers bezoeken. 

Een dagje Den Bosch

De beschreven straten en winkels zijn nog maar een kleine greep uit het vele dat Den Bosch te bieden heeft. Wil je jurken kopen in Den Bosch? Dan kun je de stad, alleen al om die reden, het best met een auto met een flinke kofferbak bezoeken. Je auto kun je kwijt bij een van de vele parkeergelegenheden. Een reis per trein is ook een optie. Doe je dat? Begin je shopping avontuur dan met een kopje koffie met de befaamde Bossche bol van Jan de Groot aan de Stationsweg.