• Vóór 14 uur besteld: zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL
  • Nieuwsbriefkorting € 5
  • 0172 706015 of klantenservice@dressesonly.nl

Jurken in travelstof

Ze zijn razend populair en wij snappen waarom. Jurkjes in travelstof zitten namelijk heerlijk en ze staan elke vrouw fantastisch. Ze zijn kreukvrij, ademend, de kleur blijft altijd mooi en de stof voelt als een tweede huid. Al onze jurkjes in travelquality zijn gemaakt van hoogwaardige Italiaanse kwaliteit en je hebt er gegarandeerd jarenlang plezier van.

per pagina
14 artikelen
per pagina
14 artikelen

Jurken in travelstof

Travelstof is heel herkenbaar aan de stevige, maar toch luchtige structuur en sprekende kleuren. Heel logisch dus dat jurkjes die gemaakt zijn van deze stofkwaliteit, razend populair zijn. Bij Dresses Only vind je een keur aan jurkjes gemaakt van luxe travelquality. Zowel in neutrale tonen zoals zwart, grijsblauw en bruin als in trendkleuren als paars en flessengroen. Allemaal hebben de kenmerkende voordelen.

Voordelen van travelstoffen

De voordelen van travelstoffen zijn in de modeindustrie niet onopgemerkt gebleven. De belangrijkste usp's zijn deze:

  1. De stoffen zijn vormvast. Ongeacht het aantal keren dat je ze draagt, blijft een stof zich herstellen en blijft de textuur zoals deze was. In tegenstelling tot bijvoorbeeld natuurlijke materialen als wol, katoen en linnen.
  2. Travelstof is kleurvast. Omdat de kleur op een speciale manier in de stof is gebracht, zal deze niet veranderen. De stoffen die wij gebruiken kunnen zelfs dagenlang in het scherpste zonlicht liggen, zonder uit te bleken of vaal te worden.
  3. Travelquality is kreukvrij. Strijken is dus niet nodig. Enkel na het wassen uithangen is voldoende. Je kan de volgende dag gewoon weer meteen de deur uit!
  4. Je zou het niet denken, maar travelproof stofsoorten zijn vele malen duurzamer dan hun natuurlijke varianten. Wist je bijvoorbeeld dat katoen de allergrootste vervuiler is in de modeindustrie?