Travelstof

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Verschillende travelstof jurken

Travelstof is herkenbaar aan de stevige, maar toch luchtige structuur en sprekende kleuren. Het is dus niet  zo gek dat travelstof jurkjes razend populair zijn. Bij Dresses Only vind je een groot aanbod jurkjes van travelstof van hoge kwaliteit. Zowel in neutrale tonen zoals zwart, grijsblauw en bruin als in trendkleuren als paars en flessengroen. Allemaal hebben de kenmerkende voordelen van een travelstof jurk.

Voordelen van een travelstof jurk

De voordelen van travelstoffen zijn in de mode-industrie niet onopgemerkt gebleven. De belangrijkste voordelen zijn: 

  1. Een travel jurk is vormvast. Ongeacht het aantal keren dat je ze draagt, blijft travelstof zich herstellen en blijft de textuur zoals deze was toen je de jurk kocht. In tegenstelling tot bijvoorbeeld natuurlijke materialen als wol, katoen en linnen kun je dus langer genieten van een traveljurk! 
  2. Travelstof jurken zijn kleurvast. Omdat de kleur op een speciale manier in de stof is gebracht, zal deze niet veranderen. De stoffen die wij gebruiken kunnen zelfs dagenlang in het scherpste zonlicht liggen, zonder uit te bleken of vaal te worden. 
  3. Travelstof kleding is kreukvrij. Strijken is dus niet nodig. Enkel na het wassen uithangen is voldoende. Je kan de volgende dag gewoon weer meteen de deur uit in jouw travelstof kleding! 
  4. Je zou het niet denken, maar travelstof kleding is vele malen duurzamer dan jurken van hun natuurlijke varianten. Wist je bijvoorbeeld dat katoen de allergrootste vervuiler is in de mode-industrie?

Jurk travelstof kopen bij Dressesonly

Zie jij jezelf al helemaal lopen in een jurk van travelstof? Dan ben je bij Dressesonly aan het juiste adres. Bekijk snel ons aanbod travel jurken en plaats snel een bestelling. Is je bestelling op een werkdag voor 14:00 geplaatst? Dan heb je jouw travelstof jurk de volgende dag al in huis. Bovendien nog geheel gratis verzonden ook. Heb jij toch nog vragen over een traveljurk uit ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice zodat we je persoonlijk stijladvies kunnen geven.