Gestreepte jurken

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gestreepte jurk kopen

Op zoek naar een mooie gestreepte jurk? Dan zit je bij Dressesonly helemaal goed. In ons assortiment vind je verschillende streepjes jurken in diverse modellen en uitvoeringen. Of je nu zoekt naar een blousejurk of juist een maxi jurk. Hier vind je alle gestreepte jurken. 

Waarom een streepjes jurk?

Gestreepte kleding wordt met name gebruikt om af te kleden. Toch is het niet per definitie zo dat horizontale strepen verdikken en verticale strepen versmallen. Het ligt namelijk iets gecompliceerder. De dikte van de streep is namelijk ook van belang. Heb jij een klein postuur? Dan kan je best kiezen voor smalle horizontale streepjes of voor verticale strepen. Ben jij lang en dun? Dan is het beter om te kiezen voor een dikke horizontale streep. Een horizontale streep legt namelijk minder de nadruk op de lengte. Door vervolgens te kiezen voor een wat dikkere streep, lijkt je al gelijk een stuk minder lang. Met een gestreepte jurk is het dus mogelijk om de nadruk van jouw postuur zelf te bepalen. Of je nu lang, klein, fors of juist slank bent. 

Verschillende gestreepte jurken

Of je nu een verticaal gestreepte jurk zoekt of liever voor de horizontale strepen gaat, maakt bij ons helemaal niet uit. Wij hebben zowel verticaal gestreepte jurken als horizontaal gestreepte jurken. Maakt de richting van de streep je niet zoveel uit? Dan heb je ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een gestreepte blousejurk of een normale streepjes jurk. Ben jij niet zo van de strepen? Dan hebben we ook nog andere jurken met print die misschien meer bij jouw persoonlijkheid passen:

Streepjes jurk kopen

Als jij van plan bent een gestreepte jurk te kopen zit je bij Dressesonly helemaal goed. Voor ieder postuur hebben wij een geschikte streepjes jurk. Of je nu op zoek bent naar een zwart wit gestreepte jurk, een blousejurk met streep, of toch liever gaat voor de blauw wit gestreepte jurk: bij Dressesonly vind je jouw ideale jurk. Bovendien verzenden wij alle orders binnen Nederland geheel gratis. Heb jij de bestelling op een werkdag geplaatst vóór 14:00? Dan komt de bezorger de volgende dag al jouw streepjes jurk bezorgen! Toch nog vragen over de gestreepte jurken van Dressesonly of wil je stijladvies van een van onze medewerkers? Bel dan gerust voor advies!