trustpilot

Gelegenheidsjurken

Jurken voor een speciale gelegenheid vragen om een zorgvuldige zoektocht. Want een gelegenheidsjurk moet perfect zijn, passen bij het betreffende evenement en ook bij jouw persoonlijke stijl. Maak een keuze uit de brede collectie en voel je op en top vrouw tijdens dit bijzondere moment.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
43 artikelen

Gelegenheidsjurken

Gelegenheidsjurken 

Tijdens een speciale gelegenheid wil je ongetwijfeld mooi gekleed gaan. Daarom zoek je online vast naar gelegenheidskleding of gelegenheidsjurken. Bij Dresses Only ben je aan het juiste adres als je een mooie jurk zoekt voor een belangrijk moment. Of je nu kiest voor klassiek en tijdloos of voor modern en gewaagd: er zit altijd een jurk in onze collectie waarmee je jouw sterke eigenschappen accentueert!  

Gelegenheidsjurk: volg de dresscode 
Heb je voor het feest of de bijeenkomst een uitnodiging gehad? Dan stond daar misschien een dresscode bij. Zou kan je je outfit perfect aanpassen op de stijl of het thema van de avond. We hebben op onze inspiratiepagina heel veel informatie verzameld over verschillende dresscodes. Zo hoef je niet te peinzen over de do's en don'ts, maar weet je zeker dat je conform de verwachtingen op het feestje zult verschijnen. Dat zullen de gastheer en gastvrouw vast ontzettend prettig vinden!  

Kies je gelegenheidsjurk, maar ook de beste service  
Vind je online shoppen ook zo heerlijk omdat je lekker op je gemak thuis kan passen en nog eens goed kan nadenken over je aankoop? Geen stress in het pashokje of rijen voor de kassa? En bovendien: je hebt ook nog eens iets veel uniekers, want Dresses Only heeft een collectie gelegenheidsjurken die je nergens anders vindt. Dus als je een unieke look zoekt, dan heb je met een gelegenheidsjurk van Dresses Only gegarandeerd een topper te pakken. En is je bestelling niet zoals je had verwacht? Dan kun je 'm gewoon terugsturen zonder extra kosten.