trustpilot
Shoppen op
Winkel Opties
Maatkeuze
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
Toon minder Toon meer
Kleur
 1. Grijs
 2. Zwart
Prijs
€ 0 € 129 € 0 to € 129
Merken
 1. SRNDPTY
Lengte
 1. Halflang
 2. Kort
Mouwen
 1. Kort
 2. Lang
Meer filters tonen

Galajurken

per pagina
2 artikelen

Galajurken

Galajurken online bestellen

Galajurken zijn perfect geschikt voor superchique gelegenheden. Een examenfeest, een bal, een afstuderen of studentenfeest. Onze galajurken en cocktailjurkjes zijn gemaakt van prachtige materialen en doen je stralen. Wat voor galajurk je ook zoekt, je zult zeker slagen! Bekijk hier al onze galajurkjes en koop je galajurk of feestjurk onmiddellijk online. 

Wanneer je een selectie gaat maken, kijk dan altijd goed wat precies de dresscode van je gala is.  Zo weet je zeker of je een korte galajurk of een lange moet dragen, of bijvoorbeeld handschoenen gewenst zijn en of er een specifieke wens is aangaande kleuren. Niet? Dan mag je met je galajurkje alle vrijheid nemen! Let nog wel even op de volgende originele voorschriften voor een gala: 

 • Een horloge dragen is uit den boze 
 • Tasjes zijn klein en smaakvol, bijvoorbeeld een buideltasje of een clutch (envelop) 
 • Een decolletee mag, maar is niet verplicht 
 • Draag bij je galajurk geen laarzen 
 • Een panty of kousen onder een galajurk mogen, maar zijn bij voorkeur wel transparant en dus niet dekkend   

Wil je helemaal tot in de puntjes verzorgd naar een gala? Dan begin je met de beste basis onder je galajurk, namelijk shapewear. Met een fijne corrigerende onderjurk of een corrigerend broekje voel je je nog lekkerder in je vel en camoufleer je eventuele oneffenheden. Je galajurkje zit als gegoten! 

Vind een galajurk met speciale kenmerken: 

Op zoek naar een feestelijk jurkje voor een andere gelegenheid dan een gala? Natuurlijk is er nog veel meer keuze! Bekijk hier het overzicht met: