Uitvaart

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Begrafenis jurken kopen

Als er een droevige gebeurtenis staat te gebeuren zoals een uitvaart, wil je je vooral geen zorgen maken over de kleding die je gaat dragen. De vraag “wat aan te trekken bij een begrafenis” wordt ons dan ook vaak gesteld. Dressesonly neemt je alle zorg uit handen en heeft een gevarieerde en stemmige collectie jurkjes die geschikt zijn voor een begrafenis of crematie. Eer de overledene en neem in stijl afscheid in een nette, zwarte, uitvaart jurk. In onze shop vind je geschikte zwarte jurken, maar misschien wil je juist het leven vieren en kies je voor een begrafenis jurkje dat juist kleuriger is. Vraag vooral aan de familie wat gepast is zodat je jouw outfit hierop kan aanpassen.

Jurken voor een begrafenis online bestellen

Zorg ervoor dat je naast je begrafenis jurkje ook andere voorzorgsmaatregelen treft voor de begrafenis. Denk bijvoorbeeld aan een klein tasje met daarin tissues, een klein spiegeltje en make-up. Het is natuurlijk niet zo gek dat je make up uitloopt omdat je moest huilen. En vergeet ook vooral geen aspirines mee te nemen. Na zo'n droevige dag heb je wellicht hoofdpijn en dan kan een pijnstiller wonderen doen.  

Uitvaart jurk bij Dressesonly

Bij Dressesonly hebben we een mooi overzicht gemaakt van alle jurkjes voor een begrafenis. Of je nu op zoek bent naar een nette zwarte jurk, een andere ingetogen kleur, of juist een vrolijke jurk om het leven te vieren. Wij hebben voor iedere begrafenis de geschikte jurk. Heb jij vragen over het bestellen van een begrafenis jurk? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We zullen ervoor zorgen dat je jurk tijdig arriveert. Heel veel sterkte en een mooi afscheid gewenst!