• Vóór 14 uur besteld: zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL
  • Nieuwsbriefkorting € 5
  • 0172 706015 of klantenservice@dressesonly.nl

Jurken voor een begrafenis

Een jurk voor een uitvaart, crematie of begrafenis zou je vanzelfsprekend liever niet willen kopen. Maar is er eenmaal zo’n emotionele gebeurtenis in het vooruitzicht, dan is het prettig dat je kunt vertrouwen op een ervaren shop die snel kan leveren. Maak je keuze uit onze ingetogen collectie speciaal voor een begrafenis. We wensen je een waardig en mooi afscheid van je dierbare toe.

per pagina
28 artikelen
per pagina
28 artikelen

Jurken voor een begrafenis

Begrafenis jurken

Als er een droevige gebeurtenis staat te gebeuren zoals een begrafenis, wil je je vooral geen zorgen maken over de kleding die je gaat dragen. De vraag “wat aan te trekken bij een begrafenis” wordt dan ook vaak gesteld. Dresses Only neemt je alle zorg uit handen en heeft een gevarieerde en stemmige collectie jurkjes die geschikt zijn voor een begrafenis of crematie. Eer de overledene en neem in stijl afscheid in een nette zwarte jurk. In onze shop vind je geschikte zwarte jurken, maar misschien wil je juist het leven vieren en kies je voor een jurkje voor een begrafenis dat juist kleuriger is. Vraag vooral aan de familie wat gepast is zodat je jouw outfit hierop kan aanpassen.

Jurken voor een begrafenis online bestellen

ZZorg ervoor dat je naast je begrafenis jurkje ook andere voorzorgsmaatregelen treft voor de begrafenis. Denk bijvoorbeeld aan een klein tasje met daarin tissues, een klein spiegeltje en make-up. En vergeet ook vooral geen aspirines mee te nemen. Na zo'n droevige dag heb je wellicht hoofdpijn en dan kan een pijnstiller wonderen doen.

Uitvaart jurk bij Dresses Only

Bij Dresses Only hebben we een mooi overzicht gemaakt van alle jurkjes voor een begrafenis. Of je nu op zoek bent naar een nette zwarte jurk, een andere ingetogen kleur, of juist een vrolijke jurk om het leven te vieren. Wij hebben voor iedere begrafenis de geschikte jurk. Heb jij vragen over het bestellen van een begrafenis jurk? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We zullen ervoor zorgen dat je jurk tijdig arriveert. Heel veel sterkte en een mooi afscheid gewenst!