• Vóór 14 uur besteld: zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL
  • Nieuwsbriefkorting € 5
  • 0172 706015 of klantenservice@dressesonly.nl

Jurken voor een begrafenis

Een jurk voor een uitvaart, crematie of begrafenis zou je vanzelfsprekend liever niet willen kopen. Maar is er eenmaal zo’n emotionele gebeurtenis in het vooruitzicht, dan is het prettig dat je kunt vertrouwen op een ervaren shop die snel kan leveren. Maak je keuze uit onze ingetogen collectie speciaal voor een begrafenis. We wensen je een waardig en mooi afscheid van je dierbare toe.

per pagina
18 artikelen
per pagina
18 artikelen

Jurken voor een begrafenis

Als er een droevige gebeurtenis staat te gebeuren zoals een begrafenis, dan wil je je vooral geen zorgen hoeven te maken over de kleding die je draagt. Dresses Only neemt je alle zorg uit handen en heeft een gevarieerde en stemmige collectie jurkjes die geschikt zijn voor een begrafenis of crematie. Eer de overledene en neem in stijl afscheid. In onze shop vind je geschikte jurkjes in zwart, maar misschien wil je juist het leven vieren en kies je voor een jurkje voor een begrafenis dat juist kleuriger is.

Jurken voor een begrafenis online bestellen

Zorg ervoor dat je naast je jurkje ook andere voorzorgsmaatregelen treft voor de begrafenis. Denk aan een klein tasje met daarin tissues, een klein spiegeltje en make-up. En vergeet ook vooral geen aspirines. Na zo'n droevige dag heb je wellicht hoofdpijn en dan kan een pijnstiller wonderen doen.  

Check hier alle jurkjes, in zwart en in andere ingetogen kleuren, die wij geschikt vinden voor een begrafenis. Mocht je vragen hebben over tijdige bezorging van je jurk, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We zullen ervoor zorgen dat je jurk tijdig arriveert. Heel veel sterkte en een mooi afscheid gewenst!