• Vóór 14 uur besteld: zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL
  • Nieuwsbriefkorting € 5
  • 0172 706015 of klantenservice@dressesonly.nl

Jurken 2018

Wat wordt 2018 een mooi jaar als het gaat om jurken! De stijlen zijn bijzonder gevarieerd, wat ervoor zorgt dat je zeker weten een jurkje gaat vinden dat past bij jouw persoonlijke stijl. In deze shop vind je een overzicht van de mooiste jurken en zomerjurken voor dit jaar. Vanzelfsprekend komen alle belangrijkste trends op jurkjesgebied terug.

per pagina
26 artikelen
per pagina
26 artikelen

Jurken 2018

Het jaar 2018 en jurken, een prima combinatie! Het belooft weer een jaar vol jurkjes te worden! Op de catwalk zijn de laatste trends voor 2018 nu al getoond. Nog even geduld, maar dan zullen ze ook daadwerkelijk in de winkels hangen. Ook bij Dresses Only dus. De trends zijn weer ontzettend gevarieerd. Van sportieve jurken tot ultraromantische looks en ladylike jurkjes met een knipoog naar de sixties. Als jurkenfan hoef je dus in 2018 helemaal geen concessies te doen, alles kan. 

Jurken in 2018: dit mag je van ons verwachten 

We hebben de mooiste jurken voor 2018 al ingekocht, maar blijven daarnaast continu bezig met het opzoeken van de trends. Met het doel ze zo snel mogelijk via onze mooie pakketjes jouw kant op te sturen! Of je nu een stoere, romantische of klassieke jurk zoekt: Dresses Only is steeds opnieuw je vertrekpunt!  Dit jaar ga je verschillende invloeden terugzien. Sportief is een belangrijke trend, net als vorig jaar. Maar ook de pastels zijn nog altijd niet weg te denken uit het modebeeld. Net als zwart en donkerblauw, dat blijven echt belangrijke kleuren, ook voor jurkjes in 2018. Veel zie je combinaties met broderie of kant, dat maakt je look meteen bijzonder vrouwelijk. De roklengtes van de jurken is erg gevarieerd, van mini tot maxi. Zeker weten dus dat jij zeker een mooi item in onze collectie kunt vinden. 

Inspiratie en fashion trends voor 2018

Er is nog genoeg tijd om je te verdiepen in de trends voor de lente en zomer van 2018. Ga lekker alle bladen doorlezen, online kijken bij de runways en bedenk vast welke jurken jij volgend seizoen in je kast wil hebben. 2016 wordt een topjaar voor jurken!