trustpilot

Jurken kopen omdat je zwanger bent? Shop ze hier online

jurken zwanger

 

Jurken voor als je zwanger bent

Top, je bent op de leukste jurkenwebshop voor zwangere vrouwen terechtgekomen. Bij Dresses Only doen we er alles aan om jou als zwangere te laten stralen. Om die reden hebben we een speciale collectie met jurkjes voor vrouwen die in verwachting zijn. Ze zijn van de mooiste merken en combineren draagbaarheid en comfort met stoere vrouwelijkheid. Want wil je er niet juist als je zwanger bent extra vrouwelijk en aantrekkelijk uitzien? Precies! En in deze bijzondere tijd mag je jezelf echt wel op iets moois trakteren. 

Wat is er bijzonder aan jurkjes voor zwangeren? 

Misschien denk je: ik kan toch net zo goed mijn eigen kleding dragen, zolang als dat gaat. Natuurlijk, waarom niet? Maar je zult al snel zien dat je lichaam verandert en dat je nieuwe rondingen niet zo mooi passen in je eigen kleding. Maak je niet ongerust, na de negen maanden komt het straks vanzelf weer helemaal in orde. Maar het is natuurlijk wel prettig om je nu goed te voelen in je kleding. En dat lukt niet met je eigen jurken die je droeg voordat je zwanger werd. Zwangerschapsjurkjes zijn uniek omdat ze aan de voorzijde extra ruimte hebben. In tegenstelling tot je eigen jurkjes, heb je dus geen afdakje, maar hangt de jurk aan de voorzijde net zo als op het rugpand. Bovendien is er met de taillering rekening gehouden met het feit dat je buik enkele maanden zal groeien. Daar waar je eigen kleding steeds minder flatterend zit, blijven de prints op je zwangerschapsjurk mooi en rekt de stof mee zonder te tekenen. Je kan er dus echt de hele periode dat je zwanger bent van genieten. 

Draagcomfort tijdens je zwangerschap

Voel je ze al kriebelen en knellen, de naden van je eigen kleding? Ze komen steeds meer in de weg te zitten, zeker omdat je buik toch al gevoelig is voor jeuken. Omdat jurkjes die speciaal voor de zwangerschap zijn, zijn afgewerkt met zachte materialen, heb je geen last van jeuk. Bovendien zijn ze sowieso al geplaatst op plekken waar je er weinig last van hebt. Ook niet onbelangrijk, de stoffen waar de jurken van gemaakt zijn, zijn zacht en ademend. Transpireren? Geen probleem! En heb je het juist vaak koud, dan houden ze je lichaamswarmte juist vast. 

Jurken met flatterende kleuren 

Als je in verwachting bent, kan je soms wat bleek zijn. De collecties van Dresses Only zijn zo samengesteld, dat voor elk huid- en haartype er geschikte jurken te vinden zijn die je huid doen stralen en ervoor zorgen dat je er gezond uitziet. Moe eruit zien is dus echt niet nodig. Kies kleur voor je zwangerschapsjurkje en je zal zien dat je er direct een stuk energieker uitziet. Fijn toch? 

Zwangerschapsjurken om te voeden

Geef je na de bevalling borstvoeding, kijk dan vooral ook naar de collectie nursing jurkjes. Deze draag je na de zwangerschap door in de fase dat je borstvoeding geeft. De jurken hebben vaak een v-hals met een onderlaag, waardoor je discreet en comfortabel je baby kan voeden. De moeite waard om te shoppen als je van plan bent om borstvoeding te geven, maar ook dan niet alleen in praktische kleding wilt rondlopen. 

 

jurken zwanger