trustpilot

Jurkjes King Louie stijl

jurken king louie stijl

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

In onze webshop verkopen wij geen King Louie jurken, enkel jurkjes die qua stijl enkele overeenkomsten vertonen, omdat ze vrouwelijk en vrolijk zijn. De jurkjes van King Louie zijn al jaren mateloos populair. En dat is niet gek, want de stijl van King Louie is vrolijk, frivool en uniek. Veel vrouwen vinden het jammer dat er aan de King Louie stijl ook een prijskaartje hangt. De jurkjes zijn inderdaad vrij prijzig. Bovendien worden de jurken op heel veel plaatsen verkocht en is het merk dus niet meer erg exclusief. Jammer! Zoek je een alternatief in de stijl van King Louie, maar dan extra betaalbaar en nog unieker omdat er slechts een kleine oplage van gemaakt wordt? Bekijk dan de jurken van het merk SRNDPTY eens. De jurken die je hieronder ziet zijn niet hetzelfde als King Louie, maar hebben wel een kleurrijk karakter en verrassende prints. 

De stijl van de jurken van SRNDPTY laat zich kenmerken door:

king louie stijl

Het gebruik van optimistische prints. De jurken van King Louie hebben vaak bloemen, dit merk kent meer variaties in print en heeft daarom juist echt een eigen stijl. We varieren zoveel mogelijk en maken mooie combinaties met bloemen, grafische elementen, foto's en kleurrijke composities in de meest uiteenlopende stijlen. 

 De jurken van SRNDPTY hebben nauwelijks tierelantijntjes. De stijl van King Louie is romantischer en zoeter door veel gebruik van kant en kleine details met knoopjes. SRNDPTY legt alle aandacht op de print en niets anders leidt af. Kortom, je hebt wel de kern van het vrouwelijke silhouet dat overeenkomsten met King Louie laat zien, maar geen onnodige franjes en verfraaiingen. 
 De jurkjes die wij verkopen in de King Louie stijl zijn veelal goedkoper dan de jurkjes van dat merk. We hechten veel waarde aan betaalbaarheid en goede kwaliteit, dus dat zul je steeds terugzien in onze collecties... 
 De pasvorm van deze jurken is uitmuntend en is volledig gestoeld op het lichaam van de Nederlandse vrouw. Hollandse maten dus, met ruimte voor billen en borsten en een fijne lengte net boven de knie.