• Vóór 14 uur besteld: zelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending binnen NL
 • Nieuwsbriefkorting € 5
 • 0172 706015 of klantenservice@dressesonly.nl

Jurken bruiloft

jurken bruiloft

Jurken voor een bruiloft

Jurken voor de bruiloft van je zus of vriendin kopen? Natuurlijk wil ook jij als gast er mooi uitzien! De mooiste en nette jurken voor een bruiloft koop je bij Dresses Only. Bekijk daarom de collectie jurken voor een bruiloft snel in onze shop. Of lees nog even verder voor slimme tips en inspiratie! 

Jurkje voor een bruiloft: gegarandeerd succes

Op zo'n ontzettend romantische dag sla je met een jurk de spijker op z'n kop. Een bruiloft zonder jurken is als een ceremonie zonder ringen! Maar in je zoektocht naar de ideale jurk voor de trouwerij wil je misschien toch wat vuistregels hebben die het uitzoeken van een outfit gemakkelijker maken. Aanwezig zijn tijdens het ja-woord als je voldoet aan deze voorschriften is helemaal perfect:   

         Je jurk tijdens een trouwerij 

 •           Overdag gekleed, geen opvallend decollete of een te korte jurk
 •           Glitters, glans en pailletten zijn voor 's avonds 
 •           Shapewear onder je feestelijke jurk zorgt ervoor dat ie nog mooier staat 
 •           Vrouwelijke accessoires een clutch en mooie sieraden 
 •           Bij voorkeur pumps bij je feestjurk, liever geen laarzen 
 •           Flinterdunne zomerpanty's of mooi gebruinde benen
 •           Een bruilofy EHBO-kit met tissues, pleisters en make-up 

 

 •     jurken bruiloft

 

jurken bruiloft
 

 

 
Kledingvoorschriften voor een bruiloft 

Het ene bruidspaar is al vereerd dat je komt, het andere koppel hanteert een strikte dresscode. En de ceremoniemeesters sturen nog even een eindeloze brief na met allemaal dingen die je moet doen en laten. Krijg je al huwelijksstress? Niet nodig! Wij helpen je graag met het leed dat dresscodes heet!  


Dresscode tenue de ville 

Erg chic, gekleed en toch ook een beetje ingetogen. Tenue de ville is vooral gewenst overdag. Een jurk voor overdag op de bruiloft kan absoluut, kies vooral rijke materialen en houd de kleur subtiel. Pastels, aardetonen, nudes: perfect! Bij je tenue de ville look zijn panty’s of kousen onder jurken verplicht. Een een hoed bij je bruiloftsjurk, dat mag! Houd bij tenue de ville je schoenen en accessoires subtiel. Een enkele eyecatcher is echt meer dan voldoende. 

Het bruiloftsfeest: cocktail- en galajurken 

Na de ceremonie, wellicht de kerkdienst en alle andere formele zaken zoals het diner, gaat het feest echt losbarsten. Zoek je voor dat moment van de bruiloft een jurk? Nou, dan heb je eindeloos veel keuze uit heel veel jurkenstijlen. Tenminste, als er alleen een vrije feestelijke dresscode geldt. Je kunt jezelf zijn en feestelijk uitdrukking geven aan je persoonlijke stijl en smaak. Glitters, pailletten, metallics, glanzende stoffen, kant en applicaties: je kunt met je feestelijke jurk volledig uit je dak gaan. Is er wel een specifieke dresscode, bijvoorbeeld black tie of cocktail? Dan zijn er wel wat voorschriften die je in de gaten moet houden om in het juiste jurkje op de bruiloft feestavond te verschijnen. 

Have fun op de bruiloft in je prachtige jurk  

Lekker genieten van die fantastische dag, dat is het allerbelangrijkste! Doe hier vast inspiratie op voor de perfecte jurk voor een bruiloft. Bestel veilig online, verzeker je van een look die bij jou past en het speciale koppel eert. Heel veel plezier en voorpret gewenst, het wordt vast een geweldige trouwerij en jij zult er fantastich uitzien!  

 

jurken bruiloft