trustpilot

Jurken collectie 2012 | Jurkjes online kopen

Ook in 2012 horen jurken in je garderobe! Dit jaar zijn jurkjes minstens zo populair als andere jaren en lijkt het steeds duidelijker te worden dat jurkjes niet meer uit het modebeeld zullen verdwijnen. Natuurlijk zijn er andere trends in 2012 dan alleen maar jurken. Denk aan de superkorte shorts en de jumpsuit. Feit is ook dat deze kledingstukken zich echt niet voor alle gelegenheden lenen. En wat doe je dan? Je grijpt terug naar je collectie jurken. En je koopt ze online


jurken 2012

jurken 2012 kopen


In 2012 zien we een aantal trends in jurken:

Natuurlijke materialen
Zijde, satijn, katoen. Het zijn zomaar wat stoffen waarvan jurken in 2011 gemaakt worden. Door de puurheid stralen de jurken in 2012 extra veel finesse uit.  Kijk maar eens naar de collectie zomerjurken!

Vrouwelijk retro
Jurken met invloeden uit de seventies zullen we zeker ook zien in 2012. Kleuren als oranje, paars en groen zijn populair. In wikkeljurken zien we dit jaar heel veel spannende prints met ronde invloeden en deze opvallende kleuren. Bekijk ook eens de maxidresses van 2012.

Less is more
Eenvoud is een mooie kunst! En dat zie je terug in de puurste ontwerpen van jurken in 2012. Weinig franjes, cleane kleuren, eenvoudige dessins. Deze stijl in jurken mag je in 2012 echt niet missen.

Benieuwd naar de verschillende stijlen jurken? Bekijk onze collectie online en kijk welke jurken in 2012 in jouw garderobe terechtkomen!