trustpilot

Juffrouw Jansen

juffrouw jansen jurken

Jurken zoals Juffrouw Jansen

Juffrouw Jansen is een populair merk. Dat is niet zo vreemd, want de jurken van dit merk zijn vrouwelijk en passen ook nog eens bij uitstek bij het lichaam en de stijl van de Nederlandse vrouw. Het is dan ook niet zo gek dat er veel meer merken zijn wiens sfeer en creaties aansluiten op de jurken van Juffrouw Jansen. In onze website zetten we de jurken in deze stijl graag voor je op een rijtje. De meeste jurken zijn wat klassieker van silhouet en zijn herkenbaar door het krachtige, maar eenvoudige gebruik van ingetogen dessins. Dat maakt de jurken van Juffrouw Jansen bij uitstek geschikt voor het werk of voor een formelere omgeving. En vanzelfsprekend, als jij van tijdloos en classy houdt, is Juffrouw Jansen ook helemaal jouw stijl! 

Meer dan alleen Juffrouw Jansen

Wanneer je niet alleen Juffrouw Jansen jurken, maar jurkjes in algemene zin helemaal leuk vindt, ben je sowieso aan het juiste adres in deze shop. Dresses Only verkoopt namelijk jurken van allerlei mooie merken in diverse stijlen. Dus ook voor een feestje slaag je snel of gewoon voor een lekker casual jurkje voor de 'gewone dag'. En net als voor alle jurken in de stijl van Juffrouw Jansen geldt dat we fijne voorwaarden hebben voor jou als online shopper: 

 

  • - Alle jurken in alle stijlen (dus ook die in Juffrouw Jansen stijl) hebben we op voorraad. Vandaag besteld betekent ook vandaag verzonden. 
  • - Ben je niet tevreden over je jurk, dan mag je deze gratis retourneren
  • - We voorzien je graag van advies over stijlen, kleuren en maten. Hiervoor kun je ons bellen of mailen! 
  • - Al onze jurkjes zijn aan een strenge controle onderhevig en dat betekent dat je de beste kwaliteit mag verwachten
  • - Wil je het jurkje binnen de zichttermijn toch niet houden? Dan storten wij gewoon het aankoopbedrag terug op je rekening. 
  • - We zijn aangesloten bij Webshopkeurmerk, dit geeft jou de garantie dat je zonder zorgen bij ons kunt bestellen.   

Maak je keuze en bestel 

Genoeg verteld over al onze voordelen, het is tijd om te gaan shoppen. Wil je eerst nog inspiratie, lees dan vooral onze gratis e-books die je helpen bij het vinden van jouw ideale jurk. Have fun!