trustpilot

Groothandel Kleding Online: Dameskleding SRNDPTY

groothandel dameskleding


Groothandel in dameskleding
 

Zoekt u een dameskleding groothandel? U heeft in SRNDPTY veel meer dan dat gevonden, namelijk een partner in retailen! Direct de collectie bekijken?
Vraag dan hier een account aan voor u als modeprofessional of fashionretailer. 

groothandel in dameskleding online


De voordelen van onze online groothandel in dameskleding? 

 • - Verkoop uit voorraad zonder minimumorders
 • - Continu nieuwe collecties
 • - Hollandse pasvormen (maat 34 t/m 46)
 • - Uitstekende marges (vanaf 2,7) 

Contact 
Neem voor meer informatie contact op met onze sales representatives via wholesale@srndpty.nl of 013-7620810. Of maak direct een account aan, zodat u online kunt bestellen. Let op: wij verkopen niet aan kapsalons, beautysalons en kledingparty's.   

 dameskleding groothandel
 

 webshop dameskleding groothandel

Dameskleding groothandel online: Hollandse pasvorm en goede marges 

Misschien vraagt u zich af: waarom bezoek ik de website van Dresses Only en wordt het merk SRNDPTY mij gepresenteerd? Dat zit zo. In 2011 is Dresses Only begonnen met het ontwikkelen van een eigen fashionitems onder de naam SRNDPTY. Er was zoveel vraag naar de jurkjes, dat retailers ook vroegen waar dit merk te koop was. Voor de eigenaressen een reden om voor het merk ook een B2B-kanaal op te zetten. Met succes! Inmiddels heeft SRNDPTY ruim 100 verkooppunten en aangesloten resellers in Nederland. Omdat we van oorsprong zelf retailer zijn, weten we wat belangrijk is. En wat we zelf heel vaak gemist hebben. Stabiele kwaliteit en pasvorm bieden, een goed prijsniveau en goede marges, uitstekende omloopsnelheid, ademruimte en flexibiliteit. Daarnaast is ons assortiment flink uitgebreid en leveren we naast jurkjes ook blazers, vesten, rokken, tops, shirts, jumpsuits, basics en aanverwante items die een beeld van een damescollectie compleet maken. Alle ontwerpen zijn gemaakt voor de Nederlandse vrouw, dus goed afgestemd op de lengte en de rondingen van vrouwen uit ons land. De hele collectie is gemaakt van exclusieve kwaliteitsstoffen en de hele productie vindt plaats in Nederland. We voeren dagelijks strenge controles uit, zodat we zeker weten dat elk exemplaar dat het atelier verlaat, er feilloos uitziet en van het hoogste afwerkingsniveau is. Ons eigen merk doopten we tot SRNDPTY, onder deze naam is de maandelijks wisselende collectie dus beschikbaar. 

         Het voordeel voor u als winkelier

 •           - Alles wat u bestelt is direct op voorraad 
 •           - Eenvoudig online bestellen 
 •           - Vandaag besteld is morgen in de winkel 
 •           - Geen minimumaantallen, ook niet voor bijbestellingen
 •           - Wekelijks nieuwe jurkjes, vestjes en jasjes 
 •           - Consistente Hollandse pasvorm   
 •           - Nette marges (vanaf 2,6)  
 •           - Fast fashion met een rijke en kwalitatieve uitstraling 
 •           - Per stad werken we met exclusieve distributie, dus ons merk ligt
              niet 'op elke hoek van de straat' 
 

Eerst nog wat meer informatie? Dat kan natuurlijk ook! U bent gearriveerd bij de meest flexibele online groothandel in dameskleding van Nederland. Bij ons koopt u rechtstreeks kleding online uit voorraad en kiest u de aantallen en modellen die u zelf wilt. Zonder verplichtingen! Dus heeft u een winkel of boetiek en zoekt u naar dameskleding die de concurrent niet heeft? Vanzelfsprekend kunt u kleding inkopen bij de bekende merken en de gevestigde namen. Helaas moet u dan vaak lange tijd van tevoren orderen en legt u dus uw inkoopbudget vast. Vandaag de dag is het juist veel interessanter om snel in te spelen op de omstandigheden en uw collectie dameskleding voortdurend te vernieuwen. Zo kunt u uw trouwe klanten blijven verrassen en geeft u de concurrentie het nakijken. De fast fashion collectie van SRNDPTY wisselt elke maand, is trendy en kwalitatief van topniveau. 

U hoeft niet langer af te reizen naar fysieke groothandels in bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel, Neuss of Dusseldorf. Alle showrooms met kleding kunt u links laten liggen en daarmee bespaart u kostbare tijd en geld. Bovendien maakt u dit zichtbaarder in uw eigen winkel, iets wat vandaag de dag heel belangrijk is. Maar boven alles biedt kiezen voor de kwalitatieve fashion van SRNDPTY kiezen voor kwaliteit, hoogwaardige uitstraling en het ontwikkelen van een signatuur die anders is dan die van uw collega's. Uniek zijn, is dat niet precies wat u als modeondernemer nastreeft? Onze wholesale-aanpak biedt u hiervoor alle kansen.  

 


Meer weten of direct een afspraak maken in one showroom of in uw winkel? Stuur een e-mail naar wholesale@srndpty.nl of bel 013-7620810. U kunt ook direct een account aanvragen zodat u online kan bestellen. Dat doet u hier


Registreer voor de groothandel en bestel direct online   

Onze dameskleding items zijn direct uit voorraad leverbaar in onze business to business groothandel. Wanneer u zich hier aanmeldt voor de B2B-shop en wij uw account hebben goedgekeurd, krijgt u direct toegang tot de winkel en ziet u de actuele collectie inclusief groothandelsprijzen en kunt u meteen kleding online bestellen. Op werkdagen wordt uw order nog dezelfde dag verzonden. 

Wilt u meer weten over ons concept of een persoonlijke afspraak maken? Ook dat is mogelijk! Neem in dat geval telefonisch contact op via: 013-7620810 of mail naar wholesale@srndpty.nl. Let op: wij verkopen enkel aan fysieke modewinkels met een uitstraling die past bij ons concept, dus niet aan webshops, beautysalons, kapsalons, thuisverkoop of partyverkopers.  

dameskleding groothandel   groothandel kleding online  groothandel kleding dames

groothandel kleding online

 Of bekijk hier het filmpje met uitleg over onze filosofie en werkwijze...