• Vóór 14 uur besteld: zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL
  • Nieuwsbriefkorting € 5
  • 0172 706015 of klantenservice@dressesonly.nl

Jurken voor een zandloperfiguur

Jurken voor een zandloperfiguur

Iedere vrouw heeft een bepaald soort figuur. Ieder figuur heeft zo zijn eigen naam en per figuur is er qua kleding weer wat te bedenken dat er goed bij past. Zo heb je bijvoorbeeld het plankfiguur, waarbij je als het ware recht loopt. De borsten en heupen zijn dus niet opvallend breed, maar ook de taille is niet echt aanwezig en je loopt eigenlijk gewoon recht naar beneden. Een ander bekend figuur is het zandloperfiguur. Dit is het figuur waar veel vrouwen naar streven. Hierbij heb je te maken met een strakke taille, terwijl het bij de borsten en heupen juist wat uitloopt. Dit figuur is erg vrouwelijk en is dus niet alleen gewild bij de dames, maar ook veel heren vinden het erg aantrekkelijk. 

Accentueer je vrouwelijke vormen

Als je een zandloperfiguur hebt, moet je zeker je best doen om deze zo goed mogelijk te benadrukken. Dit figuur is nou eenmaal sexy en dat lichaam mag dan ook zeker gezien worden. Met bepaalde soorten kleding kun je dit goed doen. Wat in ieder geval belangrijk is bij dit figuur, is dat je getailleerde kleding draagt. Hierbij zal de taille goed te zien zijn, maar ook de vormen zullen opvallen, waardoor het figuur meteen opvalt. Het is zonde om iets te dragen dat heel wijd is, terwijl je een figuur hebt om trots op te zijn.

Als er gekeken wordt naar jurken die passen bij het zandloperfiguur, moet er wederom gezocht worden naar jurkjes die strak zitten. Een aanrader is echter om het niet te opvallend te doen, tenzij je bijvoorbeeld naar een feestje gaat. Kies dus voor of het laten zien van decolleté, of voor een wat korter jurkje. Die keuze zul je hoe dan ook moeten maken om het niet ordinair te laten lijken, want je laat eigenlijk al best wat zien door je figuur zo te accentueren.

 

 

jurken online

Optisch de taille accentueren 

Wil je de taille nog dunner laten lijken dan hij is? Dan zijn er jurkjes op de markt die daar zeker voor kunnen zorgen. Een goed voorbeeld is een jurkje die aan de zijkanten een donkerdere kleur heeft. Denk aan een beige jurkje terwijl de zijkant bij de taille bijvoorbeeld zwart is. Dit zorgt er meteen voor dat je taille nog slanker lijkt waardoor je het zandloperfiguur nog eens extra benadrukt. 
tenue de ville


Betaalbare jurken voor een zandloperfiguur  

De jurken zandloperfiguur hoeven ook nog eens niet duur te zijn, waardoor iedereen met dit figuur er modieus bij kan lopen. Er zijn ook genoeg vrouwen die wel dit figuur hebben, maar ook wel een buikje hebben. In dat geval werkt het standaard strakke jurkje dus niet altijd. Je kunt dan beter kiezen voor een jurkje die bij de taille strak is, maar vervolgens iets verder uitloopt. De jurkjes zandloper zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en qua kleur zit je eigenlijk altijd wel goed. Wil je nog een goed voorbeeld voor jurkjes zandloper? Kijk dan eens naar de bekende Kim Kardashian. Ook zij heeft een zandloperfiguur waar velen jaloers op zijn. Een prachtige taille maar ook rondingen die ze graag laat zien. Je kunt je dus ook gemakkelijk laten inspireren door wat zij draagt.Tekst rechts