trustpilot

Feestkleding

feestkleding

 

Feestkleding online kopen 

Feestkleding nodig? Dan is er goed nieuws, je hebt iets te vieren! Je krijgt vast en zeker zin om meteen een outfit te shoppen waarin je er geweldig uitziet. Logisch, want een feestje komt nooit ongelegen toch!? Op internet vind je veel shops met feestkleding en feestelijke jurken. Alleen is het niet altijd eenvoudig te bepalen welke shops met feestkleding betrouwbaar zijn. Hoe weet je of de feestkleding die je gevonden hebt, ook echt zo mooi en kwalitatief is als wordt beloofd? Of hoe weet je dat de feestkleding of de feestelijke jurk je mooi zal staan? Er zijn verschillende manieren om betrouwbare shops met mooie feestkleding en feestelijke jurkjes te vinden.  Dresses Only geeft je graag enkele tips. 

 

Feestkleding: weet wat je koopt 

Als je online feestkleding gaat kopen, dan moet je het doen met plaatjes. En dat kan stukken minder handig zijn dan dat je gewoon het pashokje inloopt met een keur aan feestkleding items onder je arm. Maar gelukkig zie je vaak ook uitgebreide toelichting en krijg je advies bij de kleding die in de webshop gepresenteerd wordt. Het is belangrijk om de beschrijving van de feestkleding met zorg te bekijken. Zo zie je direct of de feestkleding of feestelijke jurken van mooie materialen gemaakt is. Natuurlijk moet je ook een stof kiezen waarbij je je aangenaam voelt. Feestkleding is over het algemeen luxe en dat zie je dan ook terug in materialen zoals zijde of satijn. Zachte mooie feestkleding bevat vaak ook modal, katoen of polyester. Feestkleding blijft langer mooi wanneer het de ideale mix van stoffen bevat. Stoere feestkleding is tegenwoordig ook hartstikke populair, denk aan scubastoffen, leer en leatherlook. Of stoere animalprints, ook helemaal hot. Net als prachtige bandagedresses, da's feestkleding met een sexy tintje... Bedenk in elk geval altijd voor welke situatie je feestkleding zoekt. Wanneer je bijvoorbeeld een diner hebt en je de hele avond moet zitten, dan kies je wellicht andere feestkleding dan wanneer je de hele avond op de dansvloer kunt staan. Een sexy cocktailjurkje ligt dan heel erg voor de hand terwijl je bij een diner juist een stof zoekt die fijn zit en vooral niet kreukt. 

                        feestkledingfeestkleding

Feestkleding: shop de juiste maat 

Feestkleding staat pas geweldig als het echt bij je figuur past. Natuurlijk zijn er tips genoeg om feestkleding aan te laten passen aan je lichaam of figuur. Hierbij enkele tips die je vast en zeker op weg helpen. Ben je wat voller om je middel, leid dan af door juist te kiezen voor feestkleding met een mooi decollete en een jurk te kiezen in een a-lijn. Een buikje is snel onzichtbaar door een feestkleding in de vorm van een jurk met plooitjes of een wikkeljurk. Ben je onzeker over je armen, kies dan voor kleding met mouwtjes. Een stola of een mooie sjaal kan natuurlijk ook! In elk geval geldt altijd dat de maat nooit een issue mag zijn. Prop jezelf niet in een maat 38 als de maat 40 beter staat. Size zegt niets over je stijl en niemand ziet de maat bovendien. Feestkleding die past zit altijd mooier dan een jurk die te strak is. Bovendien, een mens moet ook ademenen toch? 

 feestkleding

Feestkleding: kies een dessin 

Prints maken feestelijke kleding extra sprekend en sprankelend, maar hebben ook effect op jouw totale look. Kies altijd feestkleding of feestelijke jurken met een toepasselijke print. Vind je jezelf te skinny, kies dan een grotere en opvallende print die je lichaam wat voller maakt. Of kies voor ruches en plooien van een wat zwaardere stof. Wil je er juist slanker uitzien, kies dan voor rustige feestkleding, een klein overall printje op de feestkleding of een v-hals. Kies een laars en/of schoen in dezelfde kleur als de feestkleding, waardoor een onafgebroken kleurbeeld ontstaat en de feestkleding zorgt voor een slank silhouet. Natuurlijk kun je je feestkleding optimaal uit laten komen met slimme shapewear.

Feestkleding voor elk figuur

Niet elke jurk of feestkleding past bij elk figuur. Welke feestkleding past perfect bij jouw figuur?

- Ben je een peer? Zorg er dan voor dat de feestkleding die je kiest niet te strak of te pompeus is. Je verlegt de aandacht van de heup naar de taille door de feestkleding op te sieren met een riem. Vergeet niet het decolletee of mooie pofmouwen! 

- Ben je klein en tenger? Pas op dat je er in je feestkleding niet te meisjesachtig uitziet. Kies daarom voor feestkleding zonder teveel franjes en ruches en ga eerder voor klassieke simpelheid. Wil je wat langer lijken? Kies dan voor feestkleding met een verticale streep en zeker voor hoge hakken!  

- Heb je kleine borsten? Een hoge taille zorgt voor een extra accent van de feestkleding en dat geldt ook voor een mooie push up beha. Zeker weten, je kunt het hebben!

- Heb je een vol figuur? Mooie feestkleding is niet al te nauw aangesloten, heeft een v-hals hebben en is gemaakt van een soepele stof. Denk bijvoorbeeld aan een wikkeljurk, jersey jurken, jurken met voilelook. Vermijd horizontale strepen, grote, schreeuwende prints, breisels en glanzende stoffen, zeker bij je feestkleding.  

Kies je favoriete feestkleding merk 

Heb je een merk gevonden dat de prachtigste feestkleding maakt voor jouw figuur? Kies er dan opnieuw voor! Vaak weten Nederlandse labels heel goed hoe ze mooie feestkleding moeten maken die precies bij de Nederlandse vrouw past. Er is rekening gehouden met lengte, borstomvang, gemiddeld gewicht en lichaamsbouw. Bekijk bijvoorbeeld feestelijke jurken van Ariana en Ana Alcazar. Ook Eroke en Vanilia blinken uit in feestelijke looks. Hun collecties zijn dus absoluut het bekijken waard. 

Service en garantie op je feestkleding 

Mooie feestkleding moet mooi en sprankelend blijven. Daarom is het belangrijk om feestkleding te kopen bij een online winkel waar je uitmuntende service en garantie ontvangt. Let erop dat je enkel feestkleding bestelt bij online shops die een webwinkelkeurmerk hebben en waarvan je de contactgegevens snel kunt vinden. Zit er een productiefout in je feestkleding, dan kunnen zij voor jou de producent om een vergoeding of vervanging vragen. Dresses Only geeft uitgebreide garantie op jurken en feestkleding, zodat je zeker weet dat je altijd een verstandige aanschaf doet.  

feestkleding