trustpilot

Lustful Leather – Lustig Leer

Lustful leather draait geheel om leer, suède, leren details maar ook om het geheel met een leatherlook. Ook zien we heel veel (namaak)bont. Voor deze trend zijn er geen specifieke kleuren, al is het wel belangrijk dat het vrouwelijk en stoer is.

Trend 2014(Source: http://goo.gl/R1YSjK, http://goo.gl/ZGqV1A. http://goo.gl/VQvu2n, http://goo.gl/LcfLsR, http://goo.gl/PoY5Xe)

Accessoires
Zorg voor mooie accessoires die je met verschillende looks kun mixen en matchen. Denk hierbij aan tassen en armbanden. Stoere items die een statement maken.  Bij de leertrend voor 2014 valt op dat accessoires volumineus mogen zijn. Vaak stralen ze ook eenvoud uit. Dus een grote tas met een grote gesp, een ruwe armband met een zeer basic sluiting of een riemp zonder poespas. Less is more! 

Bikerjackets
Een trend die we ook eind 2013 zagen opbloeien. Een stoere jacket die je 's winters binnen en in de lente ook buiten kunt dragen. Geeft een edgy detail aan een vrouwelijke look. Leer is natuurlijk bij uitstek geschikt voor een bikjerjacket. Dat betekent dat je 'm eigenlijk enkele seizoenen moet indragen voordat hij helemaal perfect zit. Kies daarom niet voor superdik leer, dat heeft echt een flinke inwerktijd nodig. Een perfect alternatief is kunstleer. Hierop brengen producenten heel vaak een used look bewerking aan, die een jasje al die vintage look hebben en er zo geweldig uitzien. En dat is ook nog eens hartstikke dier- en milieuvriendelijk! 


Jurkjes
Leren jurkjes, een gedurfd statement. Maar je kunt er ook voor kiezen om een jurk te nemen met een leren detail. Zorg er wel voor dat de jurk goed aansluit aan je lichaam, want leer dat teveel ruimte heeft, is niet zo mooi. Bekijk dit jaar ook de trend met leren applicaties en leren elementen. Zo zie je heel veel vlakverdelingen op jurkjes. Jersey gecombineerd met leer of denim met leatherlook. Kies je eigen stijl en ga voor een stoere look met pit. 


Ready for leather 
Ben jij helemaal klaar voor een pittige look met leer in 2014? Ga dan snel kijken bij onze online collectie. Er is veel variatie en er komen wekelijks nieuwe items in de collectie binnen. De meeste van onze producten zijn geen echt leer, maar 100% leatherlook. Dit staat in de shop vermeld onder materiaal. Mocht dit er niet bij staan en twijfel je, neem dan contact met ons op: 013 46 87 821


 

Fashion, trend, 2014, leer 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.