trustpilot

Dameskleding en jurken

 Dameskleding jurken

Dameskleding en jurken online

Er zijn heel veel webshops die een keur aan dameskleding en jurken bieden van toonaangevende merken. Ze onderscheiden zich door een bijzondere collectie of juist door een scherpe prijs. Maar nergens anders dan bij Dressesonly.nl vind je een damescollectie die zo gevarieerd is in stijlen, merken en prijscategorieeen. Ons doel is dan ook om elke dame kleding en dus een jurk te kunnen bieden, voor welk moment ze ook op zoek is. Van feestelijke kleding voor vrouwen tot jurkjes voor een formele werkomgeving of juist een casual dag. Onze mooie merken zorgen ervoor dat er altijd een prachtige jurk te vinden is. 


Jurken en dameskleding van bekende merken

Houd je van merkkleding, dan ben je in onze online shop absoluut aan het juiste adres. Je vindt hier bijvoorbeeld merken als Vanilia, Soaked in Luxury en Ana Alcazar. Maar wist je al dat de dameskleding en jurkencollectie van Dresses Only met name uitblinkt door het in eigen huis ontwikkelde merk SRNDPTY? Het is prachtig qua detaillering en sluit als modemerk perfect aan bij wat Nederlandse vrouwen van kleding verwachten. Een mooie pasvorm, kwalitatieve materialen, opvallende en classy prints en heel veel draagcomfort. Kortom, als je zulk soort kleding zoekt, moet je SRNDPTY echt eens serieus overwegen. 

Jurken en dameskleding snel bezorgd

Wij hechten niet alleen veel waarde aan kwaliteit, ook service vinden we belangrijk. Wanneer je kleding online bestelt, moet je er snel over kunnen beschikken. Daarom dragen wij altijd zorg voor snelle bezorging. Met een beetje geluk heb je je jurkje al de volgende dag in huis. Ook als het gaat om retourneren, besteden we veel aandacht aan servicegerichtheid. Retour sturen van je pakket mag zonder extra kosten. Je geeft het gewoon af op het postkantoor, that's it. Wij zorgen ervoor dat het bedrag van de teruggestuurde dameskleding weer op je rekening wordt teruggestort. 

Waarom kleding en jurkjes bij Dressesonly.nl shoppen? 

Wanneer je de afweging maakt om online te shoppen, is het belangrijk te weten welke voordelen een shop je te bieden heeft. Kies je voor Dressesonly.nl, dan profiteer je van het volgende: 


  • - We hebben Webshopkeurmerk, dat betekent dat je altijd garantie hebt en je bestelling veilig verloopt. 
  • - Bestellen gaat altijd via een beveiligde en versleutelde verbinding, je gegevens zijn dus altijd veilig. 
  • - We werken met kleine en steeds wisselende collecties dameskleding en jurkjes, dus je hebt altijd een unieke look. 
  • - We geven je graag persoonlijk advies over de kleding die bij jou in de smaak valt, bijvoorbeeld over pasvorm, maten en kleuren. 
  • - Een uitgebreide klantenservice waar je antwoord vindt op de meest gestelde vragen. 
  • - Volop inspiratie en combinatiesuggesties op onze inspiratiepagina's

dameskleding jurkendameskleding jurk

 

dameskleding jurken