trustpilot

Dames jurken

dames jurken

 

Dames jurken

Echte dames moeten zonder enige twijfel een jurk in hun kast hebben hangen. Sterker nog, echte dametjes zijn meestal gek op jurken. Ze hebben ze in alle kleuren en stijlen. Waarom? Omdat ze hun krachtige vrouwelijkheid accentueren en bovendien ook nog eens heerlijke en flatterend zitten. Wil je als vrouw een onuitwisbare indruk maken? Dan is een jurk absoluut een belangrijk basisingredient. Met een paar mooie accessoires en een mooie schoen of laars, presenteer je jezelf zowel zakelijk als meer casual. Je vrouwelijkheid spreekt boekdelen als je een jurk draagt die je persoonlijkheid onderstreept. 

Jurken voor dames: wat is je stijl? 

Zoveel jurken en zoveel dames, zoveel stijlen en smaken. Weet jij al wat je eigen stijl is? Nee? Geen punt hoor, we helpen je graag om je persoonlijke kledingstijl te leren kennen of te ontwikkelen. Hiervoor hebben we diverse e-books gemaakt en bieden we je een deel van de website vol inspiratie. Combinatiesuggesties, stylingtips, noem maar op. Zo weet straks elke dame precies wat haar ideale jurk is! Het resultaat: een land vol gelukkige en stralende vrouwen. Dat is toch geweldig? En je zal zien, als je je eigen stijl hebt ontdekt, dan wordt winkelen echt nog veel leuker dan het al was. 

Jurken voor dames: veilig shoppen

In het grote online aanbod van dameskleding kan het een klus zijn om je weg te vinden. Waar kun je betrouwbaar kleding kopen? Bij wie kun je zonder kosten terugsturen? En waar kan je terecht als je eens een klacht hebt? Wij hechten heel veel waarde aan veilig shoppen. Daarom hebben we onze site uitgebreid beveiligd en kiezen we alleen de optimaal veilige betaalmethodes. Daarnaast hebben we gekozen voor verzenden via PostNL, het oudste, bekendste en meest betrouwbare verzendbedrijf van Nederland. Kortom, we doen er alles aan om jurkjes shoppen voor dames zo veilig mogelijk te maken! 

Damesjurken: unieke merken

Houd je van merkkleding? Mooie jurken van speciale merken vind je meer dan voldoende in de shop. Denk aan merken als Vanilia, Soaked in Luxury en Ana Alcazar. Extra trots zijn we op ons dameskledingmerk SRNDPTY, dat we volledig in eigen huis hebben ontwikkeld en bestaat uit alleen maar mooie dames jurken. We hebben ontzettend veel aandacht besteed aan de pasvorm, die perfect is voor de Nederlandse vrouw. De stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn zacht en comfortabel. Omdat alle collecties slechts in een beperkte oplage in de shop verschijnen, is exclusiviteit bij deze jurken absoluut gegarandeerd. We ontwerpen bovendien zelf de dessins, waardoor je zeker weet dat de print die je draagt echt nergens anders vindbaar is. Exclusiviteit gegarandeerd dus! 

Dames jurken: trends en tijdloos

Het is ons streven om steeds een combinatie te maken tussen trends en klassiekers. Daarom vind je in onze shop tijdloze jurken voor dames zoals wikkeljurkjes. Maar gelijktijdig zitten we ook bovenop de trends, bijvoorbeeld door de collectie sportieve jurkjes en de kleuren die altijd passen bij de trends die op dat moment voor kleding erg aanwezig zijn.