trustpilot

Corrigerend ondergoed

corrigerend ondergoed

 

 

Corrigerend ondergoed

Corrigerend ondergoed is een handig hulpmiddel om een strakker en slanker figuur te krijgen. Dresses Only heeft een uitgebreide collectie corrigerend ondergoed, oftewel shapewear. Niet alleen geschikt als je wat voller bent, maar juist ook bij een slank figuur is shapewear bijzonder waardevol. We vinden het bijzonder belangrijk om je corrigerende ondermode te bieden die van goede kwaliteit is. Daarom hebben we ween strenge selectie gemaakt en alle items van tevoren zelf uitgeprobeerd. Knellen en opruipen zijn veelgehoorde nadelen over corrigerende artikelen, dus dat wilden we zeker niet aanbieden. Als allerbeste kwamen de producten van Trinny & Susannah uit de bus. 

Trinny & Susannah
Het bekendste merk corrigerend ondergoed in de shop van Dresses Only is van Trinny & Susannah.  Dit Engelse stylingduo helpt vrouwen om zich zelfverzekerder te voelen. Goede shapewear maakt daar onderdeel van uit. Met hun correctieondergoed hebben ze in Nederland, Belgie en ver daarbuiten al heel veel vrouwen blij weten te maken!

Strakke buik
Veel vrouwen hebben een grote wens: een strakke buik! Natuurlijk kun je heel hard oefenen en trainen om een strakke buik te krijgen, maar een dikke buik verdwijnt ook als sneeuw voor de zon wanneer je kiest voor het juiste corrigerende ondergoed. Van broekjes tot tops of complete body's: een dikke buik wordt in een mum van tijd een platte, strakke buik.  

Corrigerend ondergoed bij een betrouwbare webshop

Natuurlijk is het allereerst belangrijk dat je corrigerend ondergoed zijn werk doet. Maar onderschat ook niet het belang van het shoppen bij een betrouwbare webshop. Dresses Only is gecertificeerd door Webshop Keurmerk en dat garandeert jou dat het met levering, betaling en terugbetaling altijd goed zit. Daarnaast gingen duizenden vrouwen je al voor in hun aanschaf van corrigerend ondergoed (voor bijvoorbeeld onder hun jurken). Dat beschouwen wij als de beste referentie voor onze kwaliteit. Hopelijk heb je zo voldoende reden om je corrigerend ondergoed bij Dresses Only te bestellen.