trustpilot

Cocktailjurken

cocktailjurken

Cocktailjurken online kopen

Vroeger waren cocktailjurken alleen weggelegd voor elitefeestjes. Maar net als in de VS vieren we ook in Nederland steeds meer bijzondere feesten. En ook al houden we niet echt van opsmuk, zo nu en dan uitpakken met een fantastische cocktailjurk: dat mag voortaan. Of je nu een feestje hebt met een dresscode cocktail, gezellig gaat stappen in een ultrahippe club, een gala hebt op school of bij de studentenvereniging of wellicht naar een fundraiser of opening gaat: een cocktailjurk hoort erbij. Wist je trouwens dat het Christian Dior was die voor het eerst de term cocktailjurk gebruikte? Het soort jurk stamt dus al uit de jaren veertig van de vorige eeuw. In de Dresses Only shop vind je alleen trendy items van nu. Shop hier direct je cocktailjurk online! 

Cocktailjurken die echt geschikt zijn voor een feestje hebben een aantal kenmerken. Ze lenen zich perfect voor geklede, maar niet al te formele feestjes waar ruimte is om je vrouwelijkheid extra te benadrukken.

  • Cocktailjurkjes mogen in tegenstelling tot echte galajurken kort zijn. Met een cocktailjurkje moet je bijvoorbeeld een swingend dansje kunnen wagen. 
  • Ze zijn gemaakt van high end stoffen, een cocktailjurkje heeft bijvoorbeeld kant of is gemaakt van mooi satijn. 
  • Cocktailjurkjes hoeven echt niet zwart te zijn, kleur mag gewoon, het liefst sprekend of juist zacht en natuurlijk van kleur. 
  • Met jouw cocktaildress mag je echt sexiness uitstralen, show that body! Wees dus niet te bescheiden en benadruk je mooie eigenschappen.  
  • Wist je trouwens dat het Christian Dior was die voor het eerst de term cocktailjurk gebruikte? Het soort jurk stamt dus al uit de jaren veertig van de vorige eeuw. In de Dresses Only shop vind je alleen trendy items van nu. Shop hier direct je cocktailjurk online! 
  • Als je een cocktailjurk draagt, gaat alles om de finishing touch. Juist met accessoires accentueer je je persoonlijke smaak en versterk je je outfit. Expressieve types kiezen contrasterende kleuren, terwijl meer klassieke dames eerder gaan voor een cocktailjurk met accessoires in ton-sur-ton. 
Tot slot nog wat tips voor het creeren van een perfecte cocktaillook: kies voor shapewear om je jurkje nog mooier aan te laten sluiten. Draag zooltjes in je hakken zodat je geen pijn zult lijden en de hele avond kunt genieten met een oprechte glimlach. En draag als het even kan huidskleurige panty's, hoe dunner hoe beter! 

Have a great cocktailparty!  


 

cocktailjurk scarlet                     cocktailjurk

 

Cocktailjurk uitkiezen

Belangrijke tips bij het uitzoeken van de ultieme cocktailjurk:

- Heb je donker haar, selecteer dan een donkere cocktailjurk voor jouw avond uit  
- Heb je donker haar en lichte ogen, dan staat een donkere partydress met lichte accenten zeker fantastisch
- Heb je een lichte huid licht haar, dan zul je stralen in een cocktailjurkje in een lichtere kleur 

Heel wat kleuren staan iedereen mooi. Het is bijna altijd oke om een cocktailjurk te bestellen in kleuren als gebroken wit, koraalrood, lavendelblauw, turkoois, zwart en grijsblauw.

    rihanna cocktailjurk             cocktailjurk