Modeblog Fashionologie heeft iets leuks te vieren, namelijk haar 18e verjaardag! Het is natuurlijk ook een mijlpaaltje in je leven! Voor deze gelegenheid wilde ze iets leuks doen op haar blog. Komende tijd staat haar blog in teken van allerlei leuke winacties. Omdat ze dit jaar 18  wordt, wil ze graag 18 verschillende winacties organiseren. Is dat geen tof idee!? Dresses Only is de eerste waarmee ze dit leuke idee van start gaat!

Wat kun je winnen? Een blauwgrijze basic top van Soaked in Luxury t.w.v. €19,95!
                                                 
Deze top in een blauwgrijze kleur is volledig naadloos, de bandjes zijn voorzien van een kanten randje en het hemdje bevat ook een subtiel v-halsje. De basic naadloze top heeft een iets langere lengte wat blote ruggen kan voorkomen. Door het stevige materiaal heeft het ook een kleine corrigerende werking. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar in de shop, maar enkel de blauwgrijze kleur wordt verloot op Fashionologie!

Wat moet je ervoor doen?
Volg Dresses Only en Fashionologie op twitter, tweet het bericht : Follow @dressesonly en @Fashi0nologie en maak kans op een basic top. Meer info op http://www.fashi0nologie.blogspot.com/! RT! .
Stuur een mailtje met je twitteraccount, volledige naam, kledingmaat, leeftijd en adresgegevens naar fashionologie@live.nl met als onderwerp ‘Dresses Only’. De gegevens worden enkel gebruikt voor de winactie dus niet doorgegeven aan derden!
Wil jij kans maken op deze basic top van Soaked in Luxury? Doe dan voor vrijdag 20-04-2012 mee!