Quinty Trustfull is een prachtige, warme veertigplusvrouw, die altijd opvalt door haar mooie outfits en jurken. De fashionable ambassadrice van goede doelen is als presentatrice regelmatig te zien in het RTL-programma Koffietijd, samen met Loretta Schrijver en Pernille la Lau. Hou jij van haar kledinstijl en de manier waarop zij gestyled is? Lees dan snel verder en zie hoe je jezelf dezelfde stijl aanmeet!   

Natural beauty
Dankzij haar jeugdige looks en perfecte figuur kan Quinty eigenlijk alles dragen: van een gescheurde spijkerbroek tot een supervrouwelijke lange leren rok met franjes. En van een jumpsuit in koningsblauw tot jeans met een soepel vallende blouse in smaragdgroen. De basis van de kleding die Quinty in Koffietijd draagt wordt vaak gevormd door een denimbroek, waar ze een mooie top op draagt, eventueel in combinatie met een jasje. Maar ook strakke, niet te lange jurkjes staan haar geweldig, in frisse kleuren als wit, zachtgeel of roze. Bijna nooit ontbreken de hooggehakte schoenen die aan de voorkant in een elegante punt uitlopen.


quinty jurken koffietijd


Party girl met de juiste jurk
Quinty is uiteraard ook regelmatig te zien in een jurkje wanneer ze haar opwachting maakt op een premiere of een typisch BN'er feestje. Ook dan weer blijkt dat ze niet één stijl heeft, maar de ene keer verschijnt in een little black dress en de andere keer in een romantische Ibiza jurk of een supersexy doorschijnjurk met kant. Op en top glamourous zag ze eruit! Uiteraard heeft Quinty altijd op en top verzorgde nagels en combineert ze haar kleding met mooie sieraden. Dat kunnen echte juwelen zijn, maar ook trendy sieraden van ByMoise, ontworpen door haar eigen dochter Moise Trustfull.


Quinty fashiontips
Hoe kun je jezelf die leuke look van Quinty aanmeten?

- Gebruik veel zachte kleuren, zoals gebleekte denim, lichtblauw, lichtroze en grijs
- Wil je opvallen, gebruik dan een sprekende kleur, zoals zalmroze, wat heel mooi is als kleur voor een een colbertje en pumps
- Kies voor strakke skinny's en tops
- Combineer de spijkerbroek en het shirt met een kort, getailleerd jasje
- Ook een lang vest is heel trendy op een jeans
- Bespaar niet op je schoenen en kies voor elegante pumps in een zacht kleurtje of met een subtiele dierenvelprint
- Combineer je outfit met stoere boots of mooie sneakers voor een meer sportieve, casual look
- Party time? Quinty houdt van strakke stretchjurkjes waarin haar figuur perfect uitkomt 

Mix and match
Wanneer Quinty Koffietijd presenteert, draagt ze een mix and match van designerkleding, hippe confectiemerken en diverse stijlen. Ze is altijd vrouwelijk, in outfits die gaan van casual tot super deluxe. Aangezien ze altijd in is voor de nieuwste modetrends, is Quinty iedere keer weer een geweldige verschijning op televisie, waar alle ogen op gericht zijn. Een belangrijke tip voor jou dus, volg de trends en kies de stijlen uit die passen bij jouw persoonlijkheid. Da's namelijk precies hoe Quinty het ook doet...