Een jurk dragen zonder bh, wanneer is dat nodig? Nou bijvoorbeeld als je het perfecte jurkje eindelijk hebt gevonden, maar dat ie met beha gewoon minder mooi is. Bijvoorbeeld omdat de rug of mouwen laag zijn uitgesneden, de bandjes van je bh naast de bandjes van de jurk vallen of hij gewoon doorschijnt! Het kan dat je dit zelf minder mooi vindt en je hierdoor minder op jegemak voelt. Harstikke vervelend natuurlijk, maar gelukkig zijn er genoeg oplossingen voor dit probleem! Wij hebben ze voor je uitgezocht en delen ze graag met je.

jurk dragen zonder bh

Rode tinten om doorschijnen te voorkomen
Je zal het niet verwachten, maar de beste kleuren voor bh's onder een witte of lichte jurk zijn rode tinten! De kleur rood past namelijk bij de tinten van je huid en hierdoor zal de bh niet door een lichte stof te zien zijn. Ideaal onder jurken in pastelkleuren, die tegenwoordig helemaal hip zijn. Dus zijn het niet de bandjes die je doen besluiten om je jurk zonder bh te dragen, dan is rood een mooie oplossing. Een strapless rode beha biedt voor alle problemen uitkomst! 

jurk zonder bh
                                             Rode strapless bh van Magic Bodyfashion, te koop in onze webwinkel 

Strapless bh
Verschijnen de bandjes van je bh steeds in de hals van je jurk, heeft de jurk een laag uitgesneden rug of heb je een strapless jurk? De bandjes van je bh zullen snel de aandacht trekken, terwijl je juist wilt dat alle ogen gericht zijn op je jurk! Dit is makkelijk op te lossen door een strapless bh te dragen. Grote kans dat je al bekend bent met deze bh's en bang bent dat ze zullen afzakken en je de hele tijd bezig bent met het op zijn plek houden van je bh. Maar tegenwoordig zijn veel strapless bh's voorzien van een plakkende binnenzijde, waardoor de bh perfect op zijn plek blijft zitten en je zorgeloos kan stralen in jouw outfit!  

jurk zonder bh dragen
                                  Strapless en backless bh van Magic Bodyfashion, verkrijgbaar in onze shop 

Plakbeha's  
Voor de zomer of een feest is een jurk met een laag uitgesneden rug prachtig, je zult er zeker de show mee stelen. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je bh dan wél zichtbaar is. Maar je jurk dragen zonder bh vind je niet prettig. In dit geval kun je kiezen voor een plak bh. Zoals je van de naam waarschijnlijk al kan afleiden zijn dit twee cups, die je op je borsten plakt. Hierdoor zijn je schouders en rug vrij van bandjes en zullen deze niet opvallen bij het dragen van een jurk. Plak bh's zijn er in verschillende kleuren en met push-up effect.

jurk zonder bh                                    Ook deze plakbh's vind je in onze shop. Klik op de afbeelding voor het aanbod. 

Tape of tepelbedekkers
Heb je een ingewikkelde jurk waar geen enkele bh geschikt voor is en je deze dus niet kunt dragen? Zelfs dan is er een oplossing. Er zijn verschillende soorten tapes die ondersteuning aan je borsten bieden of ervoor zorgen dat je kleding op de juiste plek blijft zitten. De laatste truc wordt in Hollywood al jaren gebruikt om blootgevende jurken overal en altijd op hun plek te houden, zo worden ongemakkelijke situaties voorkomen! Ten slotte zijn er tepelbedekkers om je tepels mee af te plakken en ze gegarandeerd onzichtbaar zijn onder de kleding die je draagt.  

Je jurk zonder beha dragen: heb je je keuze gemaakt? 
Is jouw zoektocht naar hulpmiddeltjes waarmee je je jurk zonder bh kunt dragen nu voltooid? Veel van de producten waarover je hierboven hebt gelezen, shop je in onze webwinkel. We verzenden al deze bh's en tools razendsnel. Dus ook voor een last minute fashion fix ben je bij ons aan het juiste adres!