Je noemt ze niet voor niets je killer heels. Want hoe mooi ze ook zijn, dat paar hoge hakken kan je de das om doen op elk feestje. Ging je nog met veel goede zin in je hippe jurk een gezellige avond tegemoet, als je pijn aan je voeten krijgt is dat gelukzalige gevoel al snel voorbij. Wanneer mag ik eindelijk naar huis? Vier tips om bij het dragen van hoge hakken pijn aan de voeten te voorkomen. 

Draag stabiliserende en schokdempende zooltjes
Heb je op feestjes die juist leuk moeten zijn juist last van pijn, blaren en andere voetongemakken, terwijl je zou moeten stralen in je feestjurk? Kies dan voor inlegzooltjes die speciaal bedoeld zijn om pijn bij het dragen van hakken te bestrijden. De producten van Lady's Secret bieden voor elk probleem een oplossing. Dus geen knellende tenen, een brandende bal van de voet, uitslippende of afgeknelde hielen meer: de flinterdunne en ademende inlegzooltjes doen de pijn als sneeuw voor de zon verdwijnen. Voor elke vorm van pijn is er een speciale oplossing. Combineer ze als je last hebt van meerdere kwaaltjes. En weet je niet welke het beste korte metten maakt met jouw pijn? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

 

Tape je tenen aan elkaar 
Tussen teen drie en vier (geteld vanaf de grote teen) bevindt zich een belangrijke zenuw die 
pijn onder de bal van de voet veroorzaakt. Wanneer je deze twee tenen aan elkaar tapet, is de pijn stukken minder. Kies voor een huidskleurige tape zoals Leukoplast wanneer je open schoenen draagt. In de winter volstaat zelfs plakband, maar als je dit structureel wilt toepassen, kan je beter een professionele en voor de huid geschikte tape kopen, zodat de huid niet irriteert. Hoe bizar deze oplossing ook klinkt: probeer het gewoon. Je zal verrast zijn! 


Draag schoenen met plateauzool
Wanneer je een plateauzool draagt, is de feitelijke hakhoogte lager dan van de buitenkant zichtbaar is. Dat betekent: meer draagcomfort en toch die extra lengte. Hou het wel smaakvol, sommige plateauschoenen zorgen voor een dragqueen look en dat wil je natuurlijk vermijden. 

Kies pumps met een brede, stevige hak
Op naaldhakken is het balanceren geblazen. Dit zorgt voor extra belasting van de voet. Bovendien zijn er maar weinig dames die het lopen op naaldhakken echt onder de knie hebben. Dat gestuntel heeft ook alleen maar negatieve gevolgen voor de voet. Een bredere en stevigere hak zorgt ervoor dat je stabieler staat en steviger stapt. Daardoor wordt de impact op je voeten minder en is de kans op pijn kleiner dan wanneer je naaldhakken draagt. Wil je nog meer stabiliteit? Dan zijn sleehakken, oftewel wedges voor jou geschikt.
 

Honderden vrouwen gingen je al voor en kozen voor Lady's Secret.  Dit zeggen zij over deze wonderzooltjes. 

Nadine Verwer
 
"Ik had me er al bijna bij neergelegd dat ik geen hakken meer zou dragen. Altijd die pijn! Totdat een collega terloops vertelde dat ze dit soort zooltjes droeg. Ik zal nooit een natural worden, maar tijdens een avond uitgaan zijn hakken weer een mogelijkheid. Da's geweldig!"

Ellen den Hoog
"Een beetje sceptisch was ik toen ik de zooltjes uitprobeerde, maar meteen toen ik mijn pumps aandeed voelde ik het. Niet die vreselijke pijn onder de bal van mijn voet, maar ik kon gewoon lopen. En ik houd het dus ook makkelijk uren vol. Wat een uitkomst, in elk paar high heels heb ik deze zooltjes."