De film Gooische Vrouwen 2 is een feit. Al in de eerste dagen togen duizenden vrouwen naar de bioscoop om de allernieuwste film van Linda de Mol en haar friends for life te bekijken. Ben jij door de nieuwe film geinspireerd geraakt en zoek je kleding en hippe jurken in de stijl van de Gooische Vrouwen? Check dan hier de stijlen van de belangrijkste personages Cheryl, Anouk, Claire en Roelien in de film. We bieden je een eindeloze keuze aan vergelijkbare jurkjes. Die shop je eenvoudig en veilig bij Dresses Only

De film Gooische Vrouwen is een klassieker geworden in Nederland. Toen hij uitkwam stonden de vrouwen in de rij om de film te kijken en nu heeft vrijwel iedereen een DVD in de kast staan. Natuurlijk zijn we verslingerd aan de verhaallijnen, de pracht en praal. Maar zeker ook aan de jurken. En met het tweede deel dat nu is gelanceerd, kan het natuurlijk alleen maar uitbundiger worden! Stylist Yari laat er in elk geval geen gras over groeien. Linda de Mol heeft heel lang goed kunnen zwijgen over de inhoud van de nieuwe film, al verklapte ze wel dat er een trouwerij in voorkomt. De cast is voor de opnames van de film naar Oostenrijk afgereisd. We verwachten dus mutsen, een witte piste en vooral heerlijke humor. 


Jurken van Cheryl Moreiro
De jurkjes van Cheryl Moreiro zijn in de zomer mierzoet, een tikkeltje over de top en vaak gemaakt van voilestoffen en pastels en zuurstokkleuren. In de winter kiest ze juist vaak voor zwart en aaibare materialen. De jurkjes van Ana Alcazar sluiten aan op haar stijl. Cheryl is wat voller op de heupen en kiest er dus vaak voor om juist daar wat lossere jurkjes te dragen. Haar decollete is altijd goed zichtbaar. En dat snappen wij, het past helemaal bij haar persoonlijkheid. En bij de smaak van hubby Martin natuurlijk. Cheryl's look shoppen? Bekijk dan de jurken van Ana Alcazar. 

            

Jurken van Anouk Verschuur
Anouk is de hippy van het stel, dus zij draagt heel vaak uitgesproken jurken die zijn te omschrijven als zwierig, bohemien en een beetje Ibiza inspired. Past helemaal bij haar vrije geest, creatieve karakter en relaxte uitstraling. Je ziet Anouk op het scherm in lange en soepele jurken van dunne en transparante materialen, maar ook in korte jurkjes met opvallende prints. Met zo'n figuur en lengte kan je bijna alles hebben, dus reden genoeg om dan ook steeds van look te wisselen en alles uit te proberen. Wil jij een jurkje net als Anouk Verschuur? Ook dan is het merk Ana Alcazar iets voor jou. Met een paar sprekende oorbellen maak je je look compleet!  

           

Jurkjes van Claire van Kampen
Claire staat bekend als de koele kikker van het stel. Je ziet haar dan ook vaak in koude tinten, zoals hagelwit of creme. Mantelpakjes zijn favoriet bij Claire, maar zo nu en dan draagt ze ook prachtige jurken die een top of the world business lady niet misstaan. Het zou ons niet verbazen als de jurken meestal echte designer pieces zijn. In het Gooi kunnen de meeste dames zich dat immers veroorloven. Gelukkig is het niet moeilijk om van dit soort exclusieve fashion ook een betaalbare variant te vinden. De stijl van Claire sluit aan bij het design van het prachtige merk Vanilia. Echt gemaakt voor succesvolle zakenvrouwen met pit en tijdloze klasse. Dus is Claire's stijl helemaal jouw smaak, dan moet je de jurken van dit merk echt eens bekijken. 


Jurkjes van Roelien Grootheeze
Roelien is het landelijke, traditionele type van de Gooische vrouwen. Ze draagt ruiten, combinaties met krijtstreepjes en zachte pastels met grote blousekragen. Je zou haast denken dat ze beter in Engeland geboren had kunnen zijn, vanwege haar aristocratische looks. Jurkjes zien we haar niet zo heel veel dragen. Dat is jammer, want ze kan het zeker hebben. Wat voor jurkjes zouden Roelien niet misstaan? De fijne basisjurken van SRNDPTY, zonder twijfel! 

           

Welke Gooische Vrouwen stijl past het beste bij jou? Bekijk hieronder de jurkjes uit de styletips of bezoek de shop om alle jurken uit de collectie te bekijken! Happy shopping!