Fietsen met een jurkje of rok aan? Dat is net zoiets onmogelijks als geflatteerd met een maxidress de trap afdalen. Of volledig in balans met hoge hakken over kinderkopjes wandelen. Zomer of winter: als je moet fietsen denk je wel twee keer na om je favoriete jurk aan te trekken. Toch vandaag maar met bus of trein? Of helemaal op safe en gewoon een broek aan trekken? Hoe flauw het ook klinkt, het is gewoon een kwestie en wij snappen dat volledig. 

fietsen met jurkje


Voortaan gewoon met je jurk op de fiets

Klinkt het herkenbaar? Constant fietsen met je hand tussen je benen? Benen bij elkaar houden waardoor je nauwelijks nog de pedalen raakt en er op z'n minst gigantisch klungelig uitziet? Onhandig van je fiets stappen om te voorkomen dat je collega's je in je ondergoed zien staan? Yep, alle vrouwen hebben het weleens meegemaakt. Dat je om je heen kijkt en oef, maar wat blij bent dat niemand je fashion faux heeft gezien... Vanaf nu gebeurt het niet meer! Gelukkig :-) 

Wat heb je nodig om voortaan charmant en comfortabel op je stalen ros te stappen, ongeacht wind, regen of andere weersomstandigheden? Niets meer dan een euro en een elastiekje. Het gaat als volgt in z'n werk:
 

1. Neem een euro (of een andere willekeurige munt, een knoop kan ook)

2. En een elastiek, liefst zonder metaal, een elastische stof is perfect omdat je zo ook geen kreukels krijgt

3. Plaats de munt op het achterpand van je jurk, minimaal 10 centimeter boven de onderzoom

4. Breng de achterzijde tussen de benen en pak aan de voorzijde het muntje vast

5. Draai nu de elastiek om de stof en het muntje heen (niet te strak, je wilt geen kreukels). Klaar! 


Door deze oplossing is je jurk als het ware een broek geworden en is het onmogelijk dat deze nog zal opwaaien en je ongewenst in je ondergoed staat!

 

Handig filmpje dat laat zien dat je met een jurkje gewoon kan fietsen
Zie hieronder nog een handig filmpje waar het precies wordt uitgelegd. 

 

Nieuwsgierig naar onze nieuwe collectie? Check 'm hier!